Home / HEADER-NEWS / Ενημέρωση από τις επιστημονικές ενώσεις καθηγητών ΠΕ07, ΠΕ05 για όσους συμμετείχαν σε εξώδικη διαμαρτυρία

Ενημέρωση από τις επιστημονικές ενώσεις καθηγητών ΠΕ07, ΠΕ05 για όσους συμμετείχαν σε εξώδικη διαμαρτυρία

Δημοσιεύτηκε: 12:53 μμ Φεβρουάριος 24th, 2016  


law

ΕΠΕΙΓΟΝ: Προς τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης, που συμμετείχαν στην εξώδικη διαμαρτυρία των επιστημονικών ενώσεων ΠΕ05-07-08-19/20

Κατόπιν ενημέρωσης από το δικηγορικό γραφείο του κου Ρουπακιώτη, μας έγινε γνωστό ότι θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι 26/2, όσα από τα μέλη μας είχαν πάρει μέρος στην εξώδικη διαμαρτυρία που αποστείλαμε στο Υπουργείο Παιδείας και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε δικαστική προσφυγή, να ετοιμάσουν ΑΜΕΣΑ φάκελο με τα παρακάτω έγγραφα, τον οποίο θα αποστείλουν με courrier στο δικηγορικό γραφείο του κου Ρουπακιώτη Α., Διδότου 9-11, 106 80 Αθήνα.

Τα έγγραφα που χρειάζονται για τον ατομικό φάκελο που θα κατατεθεί στο δικηγορικό γραφείο είναι :

1. Σημείωμα με πλήρη στοιχεία του εκπαιδευτικού (Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, ειδικότητα, Δ/νση κατοικίας, τηλέφωνα επικοινωνίας, mail και στοιχεία σχολικής μονάδας που υπηρετεί κατά την φετινή σχολική χρονιά.

2. Φωτοαντίγραφο ταυτότητας

3. ΦΕΚ διορισμού στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ή Πράξη ανάληψης υπηρεσίας νεοδιορίστου, όπου αναγράφεται το ΦΕΚ.

4. ΦΕΚ Μετάταξης στην Πρωτοβάθμια (Προσοχή! Δεν μεταταγήκαμε όλοι με το ίδιο ΦΕΚ, υπήρξαν πολλές διαπιστωτικές πράξεις)

5. Αντίγραφο της 1ης Πράξης ανάληψης υπηρεσίας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (π.χ. Οσοι μετατάχθηκαν με την 1η διαπιστωτική πράξη τον Αύγουστο του 2013, ανέλαβαν υπηρεσία αρχές Σεπτέμβρη του 2013 στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Μετάταξης)

6. Φετινή πράξη προσωρινής τοποθέτησης 2015-2016 σε σχολικές μονάδες.

Στον φάκελο θα πρέπει επίσης να αναγράφεται κάτω από τα στοιχεία σας η ένδειξη «ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ».

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Θα πρέπει, όσα μέλη μας ΠΕ07 αποφασίσουν να συμμετάσχουν στη δικαστική προσφυγή και αφού έχουν στείλει τα απαραίτητα έγγραφα, να με ενημερώσουν άμεσα, ώστε να καταρτίσουμε μια λίστα συμμετεχόντων και να υπολογιστεί το κόστος ανά άτομο. Ο καταμερισμός του κόστους και η διαδικασία συλλογής των χρημάτων θα διευκρινιστεί μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των συμμετέχοντων στην προσφυγή.
Επαναλαμβάνουμε ότι θα πρέπει να στείλετε τον φάκελό σας στο δικηγορικό γραφείο έως αυτή την Παρασκευή το μεσημέρι το αργότερο 26/2.
Να τονιστεί ότι η ημερομηνία αυτή είναι δεσμευτική και αμετάκλητη και αν δεν τηρηθεί, δεν θα μπορείτε να συμμετάσχετε στην δικαστική προσφυγή.

Γνωρίζουμε ότι η προθεσμία είναι ασφυκτική, αλλά δυστυχώς είναι αμετάκλητη λόγω της εκπνοής του τριμήνου από την υποβολή του εξώδικου. Σε περίπτωση που κάποιοι δεν είναι απόλυτα βέβαιοι για την συμμετοχή τους καλό θα είναι να ετοιμάσουν αρχικά τα έγγραφα που αναφέρονται, αν υπάρχουν απορίες να επικοινωνήσουν μαζί μου και κατόπιν να τα στείλουν ως την παραπάνω ημερομηνία στο γραφείο του κ. Ρουπακιώτη.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Γιώργος Ζουζανέας (μέλος Δ.Σ. της ΠΕΚΑΓΕΠΕ)
6974375963
zouzaneas@lycos.com
……………………………………………………………………………

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ

ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΝΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΕ05 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

Κατόπιν σημερινής μας συνάντησης με την συνεργάτιδα του κου Ρουπακιώτη, κα Μαραγκού, ενημερωθήκαμε ότι θα πρέπει το αργότερο μέχρι  την Παρασκευή το μεσημέρι 26/2, όσα από τα μέλη μας είχαν πάρει μέρος στην εξώδικη διαμαρτυρία που αποστείλαμε στο Υπουργείο Παιδείας και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε δικαστική προσφυγή, θα πρέπει να ετοιμάσουν ΑΜΕΣΑ   φάκελο  με τα παρακάτω έγγραφα τον οποίο θα αποστείλουν με    courrier στο δικηγορικό γραφείο  του κου Ρουπακιώτη Α.     Διδότου 9-11, 106 80 Αθήνα

Γνωρίζουμε ότι η προθεσμία είναι ασφυκτική αλλά δυστυχώς είναι αμετάκλητη λόγω της εκπνοής του τριμήνου και του διμήνου μετά από αυτό.

Σε περίπτωση που κάποιοι δεν είναι απόλυτα βέβαιοι για την συμμετοχή τους καλό θα είναι να ετοιμάσουν τα έγγραφα που χρειάζονται, δεν είναι χρονοβόρα διαδικασία, οι περισσότεροι τα έχουμε στο προσωπικό μας αρχείο, ώστε να τα έχουν σε κάθε περίπτωση και μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας:

 

Μαρία Παππή            6946338149  – 6937318134

Φούλη Καλόξυλου      6937425242

Πίστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο να προχωρήσουμε την διαδικασία  και να είμαστε εμείς που ασκούμε πίεση και όχι το υπουργείο παιδείας σε μας.

Σε περίπτωση τώρα, που ανακοινωθεί από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ευνοική ρύθμιση για μας, μπορούμε να ακυρώσουμε την παράσταση μας στο δικαστήριο. Ετσι κι αλλιώς η δικάσιμος δεν ορίζεται

άμεσα,  οπότε στο μεσοδιάστημα αυτό,  είναι καλοδεχούμενο ό,τι θετικό προκύψει, ενώ παράλληλα δεν καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα και προφανώς δεν υποχωρούμε στην διεκδίκησή μας για την εφαρμογή του Νόμου.

 

Τα έγγραφα που χρειάζονται για τον ατομικό φάκελο που θα κατατεθεί στο δικηγορικό γραφείο είναι :

 

  1. Σημείωμα με πλήρη στοιχεία του εκπαιδευτικού (Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, ειδικότητα, Δ/νση κατοικίας, τηλέφωνα επικοινωνίας, mail και στοιχεία σχολικής μονάδας, που υπηρετεί κατά την φετινή σχολική χρονιά.
  2. Φωτοαντίγραφο ταυτότητας
  3. ΦΕΚ διορισμού στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ή Πράξη ανάληψης υπηρεσίας νεοδιορίστου όπου αναγράφεται το ΦΕΚ.
  4. ΦΕΚ Μετάταξης στην Πρωτοβάθμια (Προσοχή! Δεν μεταταγήκαμε όλοι με το ίδιο ΦΕΚ, υπήρξαν πολλές διαπιστωτικές πράξεις)
  5. Αντίγραφο της 1ης Πράξης ανάληψης υπηρεσίας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (Π.χ. Οσοι μετατάχθηκαν με την 1η διαπιστωτική πράξη τον Αύγουστο του 2013, ανέλαβαν υπηρεσία αρχές Σεπτέμβρη του 2013 στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Μετάταξης και ούτω καθεξής)
  6. Φετινή πράξη προσωρινής τοποθέτησης 2015-2016 σε σχολικές μονάδες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !   Θα πρέπει όσοι αποφασίσουν να συμμετάσχουν να μας ενημερώνουν , ώστε  να καταρτιστεί μια λίστα συμμετεχόντων και

να γνωρίζουμε ότι αυτοί θα αποστείλουν και τον φάκελο τους στο δικηγορικό γραφείο έως αυτή την Παρασκευή το μεσημέρι το αργότερο 26/2.

Να τονίσουμε ακόμη μια φορά ότι η ημερομηνία αυτή είναι δεσμευτική και αμετάκλητη και αν δεν τηρηθεί, δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στην δικαστική προσφυγή, όσοι στείλουν φάκελο με καθυστέρηση.

Επειδή καταλαβαίνουμε ότι θα υπάρξουν ερωτήσεις για το κόστος της προσφυγής, καταρχήν σας λέμε ότι είναι πολύ λογικό και αυτό που  θα πρέπει

να ενδιαφέρει κυρίως είναι να έχετε στα χέρια σας τα έγγραφα που χρειάζονται.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...