Home / Αγγλικά / British Council / ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια για Καθηγητές Αγγλικής γλώσσας από το British Council

ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια για Καθηγητές Αγγλικής γλώσσας από το British Council

Δημοσιεύτηκε: 7:03 μμ Φεβρουάριος 27th, 2016  


british

Κατανοούμε τις ανάγκες των εκπαιδευτικών και των μαθητών και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, και αναγνωρίζουμε ότι ένας τίτλος σπουδών δεν αποτελεί το παν σε μία τόσο ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Για να βοηθήσουμε τόσο εκπαιδευτικούς όσο και μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα από δωρεάν σεμινάρια και ευκαιρίες κατάρτισης, που έχουν όλα σχεδιαστεί και παραδίδονται από έμπειρους ομιλητές του British Council.

Η είσοδος στα σεμινάρια είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή ώστε να εξασφαλίσετε θέση.

Το ακριβές χρονοδιάγραμμα των σεμιναρίων μπορεί να διαφέρει από πόλη σε πόλη. Ανατρέξτε στην πρόσκλησή σας για το τελικό πρόγραμμα.

Σεμινάρια για καθηγητές Αγγλικής γλώσσας

Ο στόχος των σεμιναρίων για καθηγητές Αγγλικής γλώσσας είναι να μοιραστούμε τις σημαντικές γνώσεις που έχουμε συγκεντρώσει, τις δεξιότητες και την εμπειρία μας στη διδασκαλία. Θα διευκρινίσουμε γκρίζες περιοχές, θα σας συστήσουμε νέες τεχνικές και θα δώσουμε την ευκαιρία σε καθηγητές να συναντηθούν και να συζητήσουν σχετικά με την προετοιμασία μαθητών για τις εξετάσεις. Τα σεμινάρια είναι ανοικτά και για νέους και για έμπειρους καθηγητές. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

Λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο και την ταχύτητα των αλλαγών στις εξετάσεις, τα σεμινάρια αυτά θα είναι ακόμη πιο σημαντικά στα μελλοντικά χρόνια, ώστε οι εκπαιδευτικοί να είναι έτοιμοι να σχεδιάσουν την προετοιμασία των μαθητών τους για διαφορετικές εξετάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΔΩ

Βritish Council


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...