Home / HEADER-NEWS / Διευκρινίσεις σχετικά με την αίτηση – δήλωση των υποψηφίων για τις Πανελλαδικές

Διευκρινίσεις σχετικά με την αίτηση – δήλωση των υποψηφίων για τις Πανελλαδικές

Δημοσιεύτηκε: 5:07 μμ Φεβρουάριος 15th, 2016  


PC
Παρακαλούμε πολύ, πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία για δημιουργία μιας αίτησης – δήλωσης για Τελειόφοιτο Μαθητή, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει ορθά και πλήρως τα Ονομαστικά Στοιχεία και τα Στοιχεία Επικοινωνίας του Μαθητή, ώστε αυτά να μεταβιβαστούν αυτόματα στην αίτηση.
Σε περίπτωση πάντως που κάποιο από τα στοιχεία αυτά δεν έχει συμπληρωθεί, θα έχετε τη δυνατότητα να τα συμπληρώσετε αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία Παραλαβής της αίτησης.
Αφού γίνει η Παραλαβή, στη σελίδα των Γενικών Στοιχείων της αίτησης εμφανίζεται το κουμπί «Ενημέρωση Στοιχείων Μαθητή» όπου μπορείτε να ενημερώσετε τα παραπάνω στοιχεία. Οι αλλαγές αυτές ενημερώνουν αυτομάτως και την καρτέλα του Μαθητή.
Έγινε διαθέσιμη η διαδικασία καταχώρισης και αυτοματοποιημένης αποστολής των αιτήσεων-δηλώσεων των μαθητών για το σύνολο των Λυκείων και ΕΠΑΛ της χώρας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2016.

Στην Καρτέλα «Δηλώσεις Συμμετοχής Πανελληνίων» (Μαθητές -> Πανελλήνιες εξετάσεις -> Δηλώσεις Συμμετοχής Πανελληνίων), έχουν αναρτηθεί οι σχετικοί οδηγοί χρήσης.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι για την διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων, υπάρχει ξεχωριστή γραμμή υποστήριξης στο τηλέφωνο 801 300 30 21.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...