Τελευταία Νέα

Πέμπτη, 29/07/2021, 14:23


Home / HEADER-NEWS / Διαδικτυακή Πλατφόρμα για δωρεάν βοήθεια σε μαθητές Λυκείου

Διαδικτυακή Πλατφόρμα για δωρεάν βοήθεια σε μαθητές Λυκείου

Δημοσιεύτηκε: 11:28 πμ Φεβρουάριος 23rd, 2016  


mathites

Δωρεάν βοήθεια σε μαθητές Λυκείου υπόσχεται να παράσχει η διαδικτυακή πλατφόρμα «Help Students», η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της και παρέχεται δωρεάν.

Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και μαθητές Λυκείου να βρίσκουν καθηγητές οι οποίοι θα δίνουν απευθείας online βοήθεια μέσω γραπτής συνομιλίας (chat) για κάθε μάθημα. Κάθε μαθητής διατυπώνει μία ερώτηση ή άσκηση, σχετική με κάποιο μάθημα, και παίρνει το συντομότερο δυνατόν την απάντησή του.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Με 158 “ΝΑΙ” ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Στόχος του «Help Students» είναι κάθε μαθητής, ακόμη κι αν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για φροντιστηριακή εκπαίδευση, να μπορεί να έχει τη δυνατότητα να εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης, έχει ως σκοπό να προχωρήσει τη σχέση μαθητή-καθηγητή σε ένα άλλο επίπεδο συνεργασίας.

Πώς λειτουργεί

Κάθε καθηγητής θα εγγράφεται στην πλατφόρμα με σκοπό να προσφέρει τις γνώσεις του σε μαθητές, οι οποίοι έχουν ανάγκη τη μάθηση και χρειάζονται τη βοήθεια των ειδικών για να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Διαδικασία και κριτήρια για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας στα σχολεία, τα ΙΕΚ και τα ΣΔΕ

Η σύνδεση στην ιστοσελίδα help-students.com πραγματοποιείται από κάθε συσκευή, η οποία έχει τη δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Το Help Students εκπονήθηκε μέσα από μεγάλης διάρκειας διαδικασίες από στενή συνεργασία ερευνητών και προγραμματιστών από όλο τον κόσμο, και είναι πλήρως ελεγμένο και στοχευμένο στο σκοπό που τέθηκε να υπηρετήσει.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Με 158 “ΝΑΙ” ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Με 158 «ΝΑΙ» και 133 «ΟΧΙ», ψηφίστηκε σήμερα το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου ...