Home / Featured / Η αρμόδια επιτροπή υπηρεσιακών μεταβολών του Υπουργείου δεν συζητάει για το σύστημα διορισμών!

Η αρμόδια επιτροπή υπηρεσιακών μεταβολών του Υπουργείου δεν συζητάει για το σύστημα διορισμών!

Δημοσιεύτηκε: 12:03 μμ Φεβρουάριος 2nd, 2016  


KATHIGITIS
Σε απάντηση της στη συνεδρίαση της Επιτροπής Υπηρεσιακών Μεταβολών του υπουργείου Παιδείας η πλευρά εκπροσώπων του Υπουργείου τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να συζητηθεί το σύστημα διορισμών και ο αριθμός των προσλήψεων, παραπέμποντας στις δηλώσεις του Ν. Φίλη για χιλιάδες προσλήψεις στην εκπαίδευση σε βάθος τριετίας.

«Δεν μπορούμε να συζητήσουμε αυτή τη στιγμή ούτε για σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ούτε για αριθμό προσλήψεων», ανέφεραν χαρακτηριστικά στην επιτροπή Υπηρεσιακών μεταβολών του Υπουργείου Παιδείας, Πρόεδρος της οποίας είναι ο Παναγιώτης Κατσαρός.

Έργο της επιτροπής είναι η μελέτη, επεξεργασία και υποβολή προτάσεων για το σύστημα μονίμου διορισμού εκπαιδευτικών, τη βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου (Π.Δ. 50/1996 & Π.Δ. 100/1997) μεταθέσεων, τοποθετήσεων εκπαιδευτικών Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπών θεμάτων καθώς και για τις αντίστοιχες τροποποιήσεις που απαιτούνται στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...