Home / HEADER-NEWS / Αναγκαία η ρύθμιση για την έναρξη της Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Αναγκαία η ρύθμιση για την έναρξη της Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Δημοσιεύτηκε: 10:04 πμ Φεβρουάριος 9th, 2016  


enisxitiki

Αναγκαία η ρύθμιση για την έναρξη της Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Αναγκαία φαίνεται ότι είναι η νομοθετική ρύθμιση για την έναρξη της Ενισχυτικής Διδασκαλίας αφού όπως δήλωσε ο υπουργός Παιδείας θα την επανακαταθέσει στο Παράλληλο Πρόγραμμα.

Με την κατάθεση και τη ψήφιση αυτής της ρύθμισης θα ανοίξει επιτέλους ο δρόμος για την έναρξη του Προγράμματος  για το οποίο έχουν εξασφαλιστεί πιστώσεις για 1.023 αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς. Ήδη έχουν ανακοινωθεί τα ΣΚΕΔ από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, όπως φαίνεται από σχετικές αναρτήσεις στο Διαύγεια, ωστόσο η πρόσκληση για την κατάθεση των αιτήσεων των εκπαιδευτικών δεν έχει εκδοθεί.

Σε γραπτή του απάντηση ο υπουργός Παιδείας είχε αναφέρει «Επισημαίνεται ότι απαιτείται η έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τις αμοιβές των εκπαιδευτικών και των Υπευθύνων Σχολικών Κέντρων Ενισχυτικής Διδασκαλίας. Η εν λόγω Απόφαση έχει υπογραφεί από το ΥΠΠΕΘ και έχει αποσταλεί στο Υπουργείο Οικονομικών για συνυπογραφή».

Φαίνεται λοιπόν ότι οι καθυστερήσεις οδηγούν στο να κατατεθεί εκ νέου η ρύθμιση για την Ενισχυτική. Αναμένουμε τις εξελίξεις…

xenesglosses.eu


 

Ένα σχόλιο

  1. Αναμένουμε, αλλά να μην τελειώσει η χρονιά.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...