Home / Featured / Σχολεία που θα είναι κλειστά ή θα ανοίξουν αργότερα σήμερα 21/1

Σχολεία που θα είναι κλειστά ή θα ανοίξουν αργότερα σήμερα 21/1

Δημοσιεύτηκε: 8:01 μμ Ιανουάριος 20th, 2016  


xioni_sch

Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη χώρα είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν πολλά σχολεία ανά την Ελλάδα για ακόμη μια μέρα. Οι έντονες καιρικές συνθήκες έχουν οδηγήσει τις δημοτικές αρχές να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις με τις οποίες ενημερώνουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς είτε για την αναστολή λειτουργίας των σχολείων είτε για την έναρξη λειτουργίας τους κάποιες ώρες αργότερα.

 

Φλώρινα: Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας τη Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00 π.μ. λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Άργος Ορεστικό: Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, ανακοινώνεται ότι οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, για αύριο Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09.15, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

Καστοριά: Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου και αύριο Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016, θα ξεκινήσουν  τη λειτουργία τους στις 09.15 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Καρπενήσι: Η έναρξη των μαθημάτων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου αύριο Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 θα γίνει στις 10:00π.μ, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Εξαιρούνται οι παιδικοί σταθμοί και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Γρεβενά: Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, αύριο Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016,ανακοινώνεται ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα λειτουργήσουν στις 9:30 π.μ. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Φθιώτιδα : Μετά από εισήγηση των Δημάρχων του Νομού Φθιώτιδας και τη σύμφωνη γνώμη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, αύριο 21/1/2016 οι σχολικές μονάδες θα λειτουργήσουν ως ακολούθως:

-Στους Δήμους Μακρακώμης και Δομοκού το σύνολο των σχολείων, θα παραμείνουν κλειστά .

-Στο Δήμο Λαμιέων, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Υπάτης, ενώ όλα τα υπόλοιπα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά, από την τρίτη διδακτική ώρα και μετά.

-Στο Δήμο Αμφίκλειας- Ελάτειας το Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας θα παραμείνει κλειστό, ενώ όλα τα υπόλοιπα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά, από την τρίτη διδακτική ώρα και μετά.

-Στους Δήμους Στυλίδας, Αταλάντης και Μώλου -Αγίου Κωνσταντίνου το σύνολο των σχολείων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λέσβος: Τα σχολεία στο νησί της Λέσβου, αύριο Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, θα είναι κλειστά.

Φωκίδα: Κλειστά θα είναι αύριο, 21/1, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας σε Γραβιά, Πολύδροσο, Επτάλοφο, Λιδορίκι, Αμυγδαλιά.

Βοιωτία: Κλειστά θα είναι αύριο, 21/1 τα σχολεία σε Αράχωβα, Κυριάκι, Δίστοσμο, Δαύλεια. Επίσης, κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Πύλη και Σκούρτα.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...