Home / Featured / Σημαντική εβδομάδα για τη διαδικασία νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης. Άδεια εκπαιδευτικών για την ψηφοφορία

Σημαντική εβδομάδα για τη διαδικασία νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης. Άδεια εκπαιδευτικών για την ψηφοφορία

Δημοσιεύτηκε: 10:17 πμ Ιανουάριος 4th, 2016  


manager2

Σημαντική εβδομάδα για τη διαδικασία νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης

Έως και σήμερα, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα για την επιλογή Διευθυντών Εκπαίδευσης θα ανακοινωθούν οι τελικοί πίνακες των υποψηφίων ενώ μέχρι και αύριο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους.

ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΔΩ

Την Παρασκευή θα διεξαχθεί η μυστική ψηφοφορία.

Από 30/12/2015 έως 4/1/2016 Εκδίκαση ενστάσεων – Ανακοίνωση τελικών αναμορφωμένων τόσο των πινάκων υποψηφίων οι οποίοι πληρούν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής όσο και των πινάκων των αντικειμενικών μορίων κατά φθίνουσα σειρά και ανά Διεύθυνση εκπαίδευσης. Δίπλα από το όνομα του υποψηφίου θα αναγράφονται οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τοποθέτηση – Προγραμματισμός συνεντεύξεων – ενημέρωση υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης για τον προγραμματισμό των συνεντεύξεων.

8/1/2016 Διεξαγωγή της διαδικασίας της μυστικής ψηφοφορίας ( Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ξεκινήσει στις 09:00 και θα ολοκληρωθεί στις 17:00. ) – Σύνταξη πρακτικού εφορευτικής επιτροπής που θα περιλαμβάνει τον υπολογισμό των μορίων που λαμβάνουν οι υποψήφιοι με βάση τον αριθμό ψήφων που έλαβαν – Αποστολή των αποτελεσμάτων της μυστικής ψηφοφορίας στην οικεία Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης με ηλεκτρονικό τρόπο.

11/1/2016 Αποστολή πρακτικού εφορευτικής επιτροπής στην οικεία Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης – Καταχώρηση βαθμολογίας – Ανάρτηση μοριοδότησης της ψηφοφορίας

Από 12/1/2016 έως 19/1/2016 Συνεντεύξεις των υποψηφίων ενώπιον του συμβουλίου επιλογής – Ολοκλήρωση και ανάρτηση πινάκων της τελικής βαθμολογίας των υποψηφίων στην ιστοσελίδα της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης

Από 20/1/2016 έως 22/1/2016 Κατάθεση ενστάσεων για τον τελικό πίνακα

Από 25/1/2016 Εκδίκαση ενστάσεων – κατάρτιση αναμορφωμένων πινάκων και αποστολή τους προς κύρωση στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων – Δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Από 27/1/2016 έως 29/1/2016 Πρόταση τοποθέτησης Διευθυντών Εκπαίδευσης από τα Συμβούλια Επιλογής – Απόφαση τοποθέτησης Διευθυντών Εκπαίδευσης από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

1/2/2016 Ανάληψη υπηρεσίας Διευθυντών Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πότε παίρνουν άδεια οι εκπαιδευτικοί

Σύμφωνα με το παρακάτω έγγραφο ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας…

Χορηγείται άδεια απουσίας, στις 08/01/2016,  στους εκπαιδευτικούς που είναι εγγεγραμμένοι στους πίνακες εκλογέων, προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία των υποψηφίων Διευθυντών/ντριών Εκπαίδευσης.
Επισημαίνεται ότι οι διευθυντές και οι προϊστάμενοι των σχολικών μονάδων θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων όπως και η έγκαιρη ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων για τυχόν τροποποίηση του ωρολογίου προγράμματος.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής

Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας

Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος

xenesglosses.eu


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...