Home / HEADER-NEWS / Που είναι κλειστά τα σχολεία ή ανοίγουν αργότερα σήμερα (22/1)

Που είναι κλειστά τα σχολεία ή ανοίγουν αργότερα σήμερα (22/1)

Δημοσιεύτηκε: 10:16 πμ Ιανουάριος 22nd, 2016  


xioni_sch

Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη χώρα είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν πολλά σχολεία ανά την Ελλάδα για ακόμη μια μέρα. Οι έντονες καιρικές συνθήκες έχουν οδηγήσει τις δημοτικές αρχές να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις με τις οποίες ενημερώνουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς είτε για την αναστολή λειτουργίας των σχολείων είτε για την έναρξη λειτουργίας τους κάποιες ώρες αργότερα.

Καστοριά: Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου την  Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, θα ξεκινήσουν  τη λειτουργία τους στις 09.15 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Φλώρινα: Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα παραμείνουν κλειστά, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Άργος Ορεστικό: Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, ανακοινώνεται ότι οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09.15, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

Αμύνταιο: Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 μια διδακτική ώρα αργότερα από το κανονικό τους πρόγραμμα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δεσκάτη: Την Παρασκευή 22-1-16 τα σχολεία του Δήμου Δεσκάτης ξεκινούν στις 9:00 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Άγραφα: Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, τα Σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων Απεραντίων και Ασπροποτάμου στις 22 Ιανουαρίου θα είναι κλειστά, ενώ οι σχολικές μονάδες στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αγράφων θα ανοίξουν με δίωρη καθυστέρηση στις 10:00πμ, εξαιτίας του παγετού.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...