Home / HEADER-NEWS / Πόθεν έσχες σχολικών επιτροπών

Πόθεν έσχες σχολικών επιτροπών

Δημοσιεύτηκε: 11:15 πμ Ιανουάριος 28th, 2016  


epidoma

Πόθεν έσχες σχολικών επιτροπών

Η χρηματοδότηση των σχολείων για την κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών πραγματοποιείται από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και με τη φροντίδα του Υπουργείου αυτού μέσω των οικείων Δήμων, στο οποίο διαβιβάζεται το παρόν με αντίγραφο της Αναφοράς.

Τα παραπάνω αναφέρει σε

του απάντηση ο υπουργός Παιδείας μετά από ερώτηση Βουλευτών του ΚΚΕ με θέμα «καταγγέλλουν τη δήλωση πόθεν έσχες των εκπροσώπων γονιών και μαθητών στις σχολικές επιτροπές και αιτούνται την εξαίρεση των εκπροσώπων των συνδικαλιστικών φορέων στις σχολικές επιτροπές με συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση, καθώς και τη διαγραφή των χρεών των σχολικών επιτροπών, καθώς και τη γενναία αύξηση των επιχορηγήσεων των σχολικών επιτροπών από τον κρατικό προϋπολογισμό».

Ο αν. υπουργός

με τη σειρά του αναφέρει ότι η διαχείριση των πιστώσεων του προϋπολογισμού του εν λόγω Υπουργείου και ο καθορισμός των σχετικών προτεραιοτήτων, καλύπτοντας τις σχετικές ανάγκες, ανήκει στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Παιδείας. Τα θέματα δήλωσης «πόθεν έσχες» ανήκουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

xenesglosses.eu


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...