Home / Featured / Οι περιοχές που τα σχολεία έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι κλειστά ή θα ανοίξουν αργότερα ΑΥΡΙΟ (19/1)

Οι περιοχές που τα σχολεία έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι κλειστά ή θα ανοίξουν αργότερα ΑΥΡΙΟ (19/1)

Δημοσιεύτηκε: 6:52 μμ Ιανουάριος 18th, 2016  


xioni_sch

Σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά και αύριο 19-1-2016 ή θα ανοίξουν αργότερα
(Αυτά που έχουν ανακοινωθεί ως τώρα σε τοπικά μέσα σύμφωνα με αποφάσεις των Δημάρχων)

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/1

Ν. Φλώρινας

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών .

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

 https://radioflorina.blogspot.gr/ 

Ν. Λέσβου
Λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης σε όλη τη Λέσβο κλείνουν με απόφαση του δημάρχου Λέσβου, τα σχολεία σε όλη την περιφέρεια πλην του πρώην Καλλικρατικού δήμου της Μυτιλήνης.  Πολλά από τα σχολεία στα χωριά των περιοχών που χιόνισε δεν άνοιξαν καθόλου, ενώ σε όποια λειτούργησαν τις πρώτες ώρες λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, ενημερώθηκαν από τους διευθυντές οι γονείς να παραλάβουν τα παιδιά τους. Έπιλπέον έχουν ενημερωθεί τα λεοφωρεία που μεταφέρουν μαθητές να τροποποιήσουν τα δρομολόγιά τους για να επιστρέψουν τα παιδιά στα σπίτια τους. Η απόφαση του δημάρχου ισχύει για σήμερα 18/1 και αύριο19/1 λόγω του παγετού που αναμένεται να δημιουργηθεί ενώ δεν αφορά την πόλη της Μυτιλήνης και τα χωρια του πρώην Καλλικρατικού δήμου( Πάμφιλα, Παναγιούδα, Ταξιάρχες, Βαριά κτλ) μέχρι νεωτέρας.

https://www.era-aegean.gr/

 Άργος Ορεστικό
 Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, ανακοινώνεται ότι οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, για αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09.15, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

 https://www.imerisia.gr 
Γρεβενά
Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, ανακοινώνεται ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα λειτουργήσουν στις 9:30 π.μ. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

https://kailari.gr/
 Καστοριά

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Καστοριάς Ανέστη Αγγελή για αύριο Τρίτη η απόφαση για την λειτουργία των σχολικών μονάδων θα εξετασθεί αργότερα και σύμφωνα πάντα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες από την μετεωρολογική υπηρεσία και πάντα σε συνεργασία με Α’θμια και Β’θμια εκπαίδευση

 https://www.alphafm.gr 
Κοζάνη 

Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:30 π.μ., λόγω πρόβλεψης πολύ χαμηλών θερμοκρασιών. Οι αίθουσες των σχολείων θα είναι ανοιχτές από τις 8.15 το πρωί.  Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

www.kozan.gr

Δήμος Βοϊου

 Από το Δήμο Βοΐου ανακοινώνεται ότι :

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, αύριο, Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στο Δήμο Βοΐου, θα ανοίξουν στις 9:00π.μ.

https://www.tovoion.comhttp: 
Δήμος Πολυγύρου

Από το Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται πως αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, τα σχολεία όλων των βαθμίδων των Δ.Ε. Πολυγύρου, Ανθεμούντα και Ζερβοχωρίων θα παραμείνουν κλειστά λόγω του παγετού.
Τα σχολεία της Δ.Ε. Ορμύλιας καθώς επίσης και αυτά της παραλιακής ζώνης (Γερακινή-Καλύβες, Όλυνθος) θα λειτουργήσουν μετά τις 9.00 π.μ.

 https://aetoshal.blogspot.gr 
Δήμος Καρπενησίου

Σύμφωνα με ενημέρωση των «Ευρυτανικών Νέων» από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ευρυτανίας, ΟΛΕΣ οι σχολικές μονάδες
(Δημοτικά-Γυμνάσια-Λύκεια), αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 θα λειτουργήσουν από
την τρίτη ώρα και μετά. Αντίστοιχη απόφαση, εξάλλου, ελήφθη και για σήμερα
(18/1) καθώς ο παγετός το πρωί έκρυβε παγίδες.

Για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Αγράφων θα εκδοθεί σύντομα σχετική
ανακοίνωση.

 https://www.evrytanika.gr 
Ωραιόκαστρο Θεσ/νίκης
Αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου Θα είναι ανοιχτό και τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

 https://blogs.sch.gr/3dimorai

 

Δήμος Εορδαίας

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), καθώς και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

 https://www.kozan.gr 

Δήμος Πρεσπών 

Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Πρεσπών θα ξεκινήσουν τα μαθήματα μία ώρα αργότερα αύριο Τρίτη 19/1/2016 λόγω ισχυρού ψύχους.

 https://parathrhthsflorina.blogspot.gr 

Δήμος   Σερβίων – Βελβεντού           


 Λόγω της πρόβλεψης για ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, αποφάσισε ότι τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου (και τους παιδικούς σταθμούς) θα ξεκινήσουν στις 9.30 το πρωί.

www.dikaiologitika.gr

Πολλοί Δήμοι θα αποφασίσουν μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας ή τις πρώτες πρωινές ώρες, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΔΩ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...