Home / Featured / ΕΟΠΠΕΠ – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στο μητρώο του ΕΟΠΠΕΠ

ΕΟΠΠΕΠ – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στο μητρώο του ΕΟΠΠΕΠ

Δημοσιεύτηκε: 12:56 μμ Ιανουάριος 21st, 2016  


EOPPEP

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) καλεί να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και τα δικαιολογητικά τους έως 15/2/2016 όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Μητρώο Αξιολογητών, Επιτηρητών, Ελεγκτών, Επιθεωρητών, Εμπειρογνωμόνων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και συγκεκριμένα:

α) στο Υπομητρώο ΗΥ1 «Ελεγκτών για τη διενέργεια ελέγχου για την πιστοποίηση και εποπτεία Φορέων χορήγησης Πιστοποιητικών γνώσης πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ»,

β) στο Υπομητρώο ΗΥ2 «Επιτηρητών για τη διενέργεια εξετάσεων που διενεργούν οι πιστοποιημένοι  από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Φορείς χορήγησης Πιστοποιητικών γνώσης πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ».

Η Ανοικτή Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η αίτηση  υποψηφιότητας και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για κάθε Υπομητρώο έχουν δημοσιευθεί στις ανακοινώσεις του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στην κεντρική του ιστοσελίδα www.eoppep.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την Αίτηση Υποψηφιότητας είτε ηλεκτρονικά, είτε σε έντυπη μορφή από το Τμήμα Διοικητικού  του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234 Νέα Ιωνία. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 2709000 και ώρες: 10.00 -14.00 καθημερινά.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. των αιτήσεων υποψηφιότητας μαζί με τα δικαιολογητικά είναι στις 15/2/2016.

Για να κατεβάσετε την Ανοικτή Πρόσκληση πατήστε

.

Για να κατεβάσετε την αίτηση ένταξης πατήστε

 για τα δικαιολογητικά πατήστε
.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...