Home / Featured / Αυτή τη βδομάδα η πρόσκληση αιτήσεων για την Ενισχυτική Διδασκαλία. Ώρες διδασκαλίας, ποσόστωση τρίτεκνων

Αυτή τη βδομάδα η πρόσκληση αιτήσεων για την Ενισχυτική Διδασκαλία. Ώρες διδασκαλίας, ποσόστωση τρίτεκνων

Δημοσιεύτηκε: 9:11 πμ Ιανουάριος 11th, 2016  


enisxitiki

Προσλαμβάνονται 1.023 εκπαιδευτικοί

Την εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να εκδοθεί η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας στα Γυμνάσια από τη στιγμή που το Υπουργείο έκανε γνωστό ότι τα τμήματα θα ξεκινήσουν στις 20 Ιανουαρίου.

Τα σχολεία όπου θα προσληφθούν εκπαιδευτικοί για την Ενισχυτική Διδασκαλία

Όπως έχει γράψει το xenesglossess.eu φέτος θα κατατίθενται αιτήσεις σε μία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας σε αντίθεση με το παρελθόν όπου οι εκπαιδευτικοί κατέθεταν αιτήσεις σε δυο Διευθύνσεις. Ενδεχομένως το Υπουργείο να προχώρησε σε αυτή την απόφαση ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες πρόσληψης.

Ώρες διδασκαλίας των προσληφθέντων εκπαιδευτικών

Με βάση το ωρολόγιο πρόγραμμα του προγράμματος Ενισχυτικής Διδασκαλίας, που αναφέρεται στην ενότητα Α) του παρόντος, προκύπτει η ακόλουθη κατανομή ωρών διδασκαλίας ανά κλάδο-ειδικότητα εκπαιδευτικών

Τα ολιγομελή τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας 

ΚΛΑΔΟΣ – ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ  ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
ΠΕ03.00 Μαθηματικοί 12
ΠΕ02.00 Φιλόλογοι 15
ΠΕ04.01 Φυσικοί 5
ΠΕ04.02 Χημικοί 2

Οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης δύνανται, για την εύρυθμη λειτουργία των Σ.Κ.Ε.Δ. και την αποφυγή περιττών μετακινήσεων, να ορίσουν ωράριο διδασκαλίας έως και 15 ώρες για τους εκπαιδευτικούς των κλάδων-ειδικοτήτων ΠΕ04.01 Φυσικοί και ΠΕ04.02 Χημικοί.

Προσλήψεις και τρίτεκνοι

Στο πρόγραμμα θα προσληφθούν 1.023 εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04 και η επιλογή θα γίνει με βάση τη σειρά στον πίνακα αναπληρωτών.  Η ποσόστωση των τριτέκνων 20% που ισχύει στις προσλήψεις των αναπληρωτών δεν αναμένεται να ισχύει στην Ενισχυτική όπως έχει δείξει και το παρελθόν.

xenesglosses.eu


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...