Home / Featured / Σε ποιες περιπτώσεις διπλασιάζονται τα μόρια για μετάθεση των μόνιμων εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε απομακρυσμένες σχολικές μονάδες

Σε ποιες περιπτώσεις διπλασιάζονται τα μόρια για μετάθεση των μόνιμων εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε απομακρυσμένες σχολικές μονάδες

Δημοσιεύτηκε: 8:53 πμ Δεκέμβριος 25th, 2015  


ypep8-marousi-5

Διπλασιασμός μορίων για μετάθεση

Το Υπουργείο Παιδείας με το έγγραφο με αριθμό 212418/Ε2 και μετά από ερωτήματα που κατατέθηκαν ως προς το διπλασιασμό, των μονάδων συνθηκών διαβίωσης σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 4 του Ν. 4283/2014, διευκρινίζει  ότι:

α. Εκπαιδευτικοί με οργανική τοποθέτηση στα συγκεκριμένα σχολεία οι οποίοι διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου σε σχολικές μονάδες άλλης κατηγορίας, δε λαμβάνουν διπλασιασμό των ΜΣΔ.

β. Εκπαιδευτικοί με οργανική τοποθέτηση στα συγκεκριμένα σχολεία, οι οποίοι διατέθηκαν μερικώς για συμπλήρωση ωραρίου σε σχολικές μονάδες άλλης κατηγορίας, λαμβάνουν διπλασιασμό των ΜΣΔ αναλογικά.

γ. Εκπαιδευτικοί με οργανική τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες, που δεν εμπίπτουν στις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 4 του Ν. 4283/2014 αλλά υπηρέτησαν εξ’ ολοκλήρου στις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες, λαμβάνουν διπλασιασμό των ΜΣΔ.

δ. Εκπαιδευτικοί με οργανική τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες, που δεν εμπίπτουν στις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 4 του Ν.4283/2014 αλλά διατέθηκαν μερικώς για συμπλήρωση ωραρίου στις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες, λαμβάνουν διπλασιασμό των ΜΣΔ αναλογικά.

Τα ανωτέρω ισχύουν αντίστοιχα και για τους εκπαιδευτικούς με προσωρινή τοποθέτηση.

Σχετική ανακοίνωση θα εμφανιστεί στο ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης των αιτήσεων.

Το σχετικό έγγραφο έχει δημοσιευθεί από τη ΔΔΕ Φλώρινας

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...