Home / Featured / Προσλήψεις νηπιαγωγών, δασκάλων και άλλων ειδικοτήτων από Δήμους

Προσλήψεις νηπιαγωγών, δασκάλων και άλλων ειδικοτήτων από Δήμους

Δημοσιεύτηκε: 1:54 μμ Δεκέμβριος 2nd, 2015  


job

Τρέχει η προθεσμία προσλήψεις νηπιαγωγών και δασκάλων

Η επιλογή γίνεται με μοριοδοτούμενα κριτήρια

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τις 8 θέσεις των νηπιαγωγών που προσφέρονται από το Δήμο Λάρισας στα πλαίσια του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων είναι η Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου.  Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη Σελίδα 6 από 7 διεύθυνση: ∆ήµος Λαρισαίων, Ίωνος ∆ραγούµη 1, Τ.Κ.: 41222, Λάρισα, απευθύνοντάς την στη ∆/νση ∆ιοικητικού, Τµήµα Προσωπικού, υπόψη κας. Αναστασίου Νεκταρίας και κ. Βαρβαρέσου Ζαχαρία (τηλ. επικοινωνίας: 2413-500244, 2413-500318).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η επιλογή θα γίνει με το σύστημα των μορίων. Στα μοριοδοτούμενα κριτήρια είναι το μεταπτυχιακό, ο βαθμός πτυχίου, η προϋπηρεσία, η οικογενειακή κατάσταση, η ανεργία κ.α.

Η

Νηπιαγωγοί στο Χαϊδάρι

Δυο νηπιαγωγούς θα προσλάβει και ο Δήμος Χαϊδαρίου στα πλαίσια του προγράμματος Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή που θα ορίσει με απόφαση του ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου και η οποία θα συνεδριάσει μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων. Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων αναρτώνται στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου, στον ιστότοπο του προγράμματος Διαύγεια και στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαϊδαρίου. Κατά των ανωτέρω πινάκων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις ενώπιον της επιτροπής, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία, η οποία λήγει μετά την πάροδο πέντε (5) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) από την ανάρτησή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά, στο Δημοτικό Κατάστημα (Στρ. Καραϊσκάκη 138) στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (2ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η προκήρυξη

Δάσκαλος και άλλες ειδικότητες στην Αιτωλοακαρνανία

Στην πρόσληψη ενός δασκάλου για μερική απασχόληση, ενός εκπαιδευτικού φυσικής αγωγής, ενός καθηγητή μουσικής και ενός θεατρολόγου θα προχωρήσει και ο Δήμος Θέρμου στην Αιτωλοακαρνανία. Η προθεσμία των αιτήσεων λήγει στις 4 Δεκεμβρίου.

Προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των µονάδων που συγκεντρώνουν, οι µόνιµοι κάτοικοι του δήµου Θέρµου, ο οποίος αριθµεί πληθυσµό µικρότερο των 10.000 κατοίκων (άρθρο ένατο, παρ. 28 του ν. 4057/2012).

Η προκήρυξη

xenesglosses.eu


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...