Δευτέρα, 26/07/2021, 01:20


Home / Featured / Προσλήψεις φιλολόγων και δασκάλων σε Δήμους

Προσλήψεις φιλολόγων και δασκάλων σε Δήμους

Δημοσιεύτηκε: 10:30 πμ Δεκέμβριος 5th, 2015  


job

Προσλήψεις φιλολόγων και δασκάλων σε Δήμους

Νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών σε ειδικότητες όπως είναι οι Φιλόλογοι, Δάσκαλοι  αποφάσισαν Δήμοι ανά την Ελλάδα όπως προκύπτει από σχετικές αποφάσεις. Η επιλογή πραγματοποιείται με το σύστημα μορίων. Μόρια μπορεί  να λάβει κάποιος από το βαθμό πτυχίου, την προϋπηρεσία του, την ανεργία κ.α.

Από τις νέες προκηρύξεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτή της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζηρού με έδρα τη Φιλιππιάδα. Στον εν λόγω Δήμο θα γίνουν δυο προσλήψεις Φιλολόγων και ενός εκπαιδευτικού της ειδικότητας του Δασκάλου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής για τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στη σχετική

.

ΕΠΙΣΗΣ

Ένας εκπαιδευτικός στην ειδικότητα του Δασκάλου θα προσληφθεί από το Δήμο Ορεστιάδας. Προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι των δήμων του νομού ΄Εβρου, λόγω παραμεθορίου (άρθρο ένατο, παρ. 28 του Ν.4057/2012).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.(Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 14/12/2015στις 11:00πμ).

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής για τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αιτήσεως: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση (Κων/πόλεως 59 ) β) στην ιστοσελίδα της ΔΗΚΕΠΑΟ

xenesglosses.eu


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής για τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Παιδείας οι πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις ...