Home / Featured / Προσλήψεις εκπαιδευτικών πολλών ειδικοτήτων σε Δήμους

Προσλήψεις εκπαιδευτικών πολλών ειδικοτήτων σε Δήμους

Δημοσιεύτηκε: 12:30 μμ Δεκέμβριος 9th, 2015  


job

Προσλήψεις εκπαιδευτικών διάφορων ειδικοτήτων σε Δήμους

Νέες προκηρύξεις που αφορούν εκπαιδευτικούς ανακοινώθηκαν αυτές τις μέρες από διάφορους Δήμους ανά την Ελλάδα. Το xenesglosses.eu στα πλαίσια της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης παρουσιάζει τις νέες προκηρύξεις ώστε να ενημερωθούν οι χιλιάδες αναγνώστες του.

6 Νηπιαγωγοί στη Γλυφάδα

Στην πρόσληψη 6 νηπιαγωγών θα προχωρήσει ο Δήμος Γλυφάδας για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση» Δήμου Γλυφάδας με διακριτικό τίτλο «Κ.Α.Π.ΠΑ.», που εδρεύει στη Γλυφάδα. Όσοι προληφθούν θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας μέχρι και τις 31-7-2016.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στα παραρτήματα αυτής και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Γλυφάδας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα και συγκεκριμένα έως 21-12-2015.

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να μελετήσουν αναλυτικά την

.

1 νηπιαγωγός και 1 Ιστορικός της Τέχνης στις Σέρρες

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Εικαστικού Εργαστηρίου «ΑΡΤΙΟ», με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Λειτουργία επιμορφωτικών τμημάτων» συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης. Οι θέσεις αφορούν τις ειδικότητες του Νηπιαγωγού και του Ιστορικού Τέχνης.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κ.Ε.ΔΗ.Σ., Εθνικής Αντίστασης 34, 3ος όροφος, 61122, Σέρρες, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κας Στρατουδάκη Νεκταρίας (τηλ. επικοινωνίας: 23210 99800, 23210 99820).
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου

2 νηπιαγωγοί στη Ρόδο

Την πρόσληψη δυο νηπιαγωγών θα έχουμε και στη Ρόδο. Οι εν λόγω θα εργαστούν στους Παιδικούς Σταθμούς Ασκληπειού και Πυλώνα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην

80 γυμναστές στο Δήμο Αμαρουσίου

Το ΝΠΙΔ με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου» ανακοινώνει την πρόσληψη έως ογδόντα (80) πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με ωριαία αποζημίωση), συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Αθλησης για Ολους (ΠΑγΟ) έτους 2015-2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου (οδός Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα), τηλ. επικοινωνίας: 210 6107650-651 για δέκα (10) ημέρες έως και τις 13-12-2015. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 14.00.

2 Φιλόλογοι και 1 δάσκαλος στη Φιλιππιάδα

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζηρού αποφάσισε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης « Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζηρού που εδρεύει στην Φιλιππιάδα.

Οι θέσεις αφορούν δυο φιλολόγους που θα υπογράψουν σύμβαση από την υπογραφή της σύμβασης έως την 31/07/2016

Επίσης θα προσληφθεί και ένας εκπαιδευτικός στην ειδικότητα των Παιδαγωγών (δάσκαλος). Ο εν λόγω θα υπογράψει σύμβαση μέχρι την 31/07/2016

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την

Προσλήψεις Θεατρολόγων, Καλών Τεχνών, Μουσικής, Φυσικής Αγωγής

Δυο πτυχιούχοι καλών τεχνών, ένας Θεατρολόγος, αλλά και αρκετές θέσεις μουσικών περιλαμβάνει η προκήρυξη του Δήμου Ηλιούπολης.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με αντίτιμο, συνολικής διάρκειας έως ένα (1) έτος, με τριάντα (30) άτομα, για την κάλυψη αναγκών του Τμήματος Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ», που εδρεύει στην Ηλιούπολη, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: α) «Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Δημοτικού Ωδείου Ηλιούπολης», β) «Λειτουργία Τμημάτων Εκμάθησης Ζωγραφικής», γ) «Λειτουργία Τμημάτων Εκμάθησης Κατασκευής Εικαστικού Κοσμήματος», δ) «Λειτουργία Θεατρικού Εργαστηρίου», ε) «Λειτουργία Εργαστηρίου Φωτογραφίας» και στ) «Λειτουργία Τμημάτων Εκμάθησης Μουσικής-Μουσικών Οργάνων».

Καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων είναι η 18η Δεκεμβρίου.

Περισσότερα στην προκήρυξη

Μουσικοί στη Δεσκάτη Γρεβενών

Στη Δεσκάτη του Ν.Γρεβενών αποφασίστηκε η σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε συνολικά τρία ( 3 ) άτοµα στις ειδικότητες:

ΤΕ Καλλιτεχνικός ∆ιευθυντής (Μουσικός)

ΤΕ Καθηγητής πιάνου και Ανωτέρων Θεωρητικών

ΤΕ Καθηγητής κιθάρας

Οι παραπάνω θέσεις αποφασίστηκαν  για την κάλυψη αναγκών του ∆ηµοτικού Ωδείου του Οργανισµού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας-Ανδροµάνα του ∆ήµου ∆εσκάτης, που εδρεύει στη ∆εσκάτη του Νοµού Γρεβενών, µε αντικείµενο την εκτέλεση του έργου: «Μουσική διδασκαλία» συνολικής διάρκειας οκτώ ( 8 ) µηνών. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης.

Η

7 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής στην Καλαμάτα

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας ανακοίνωσε πως προκειμένου να υλοποιήσει το πρόγραµµα «ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» 2015 – 2016, σε συνεργασία µε την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού ανακοινώνει την πρόσληψη 7 Καθηγητών Φυσικής Αγωγής µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου (µε ασφάλιση ΙΚΑ) και µε ωρομίσθια αποζημίωση Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με την υπ’ αριθ.4843/1.2.2008 απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού (ΦΕΚ 211/Β/08), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την υπ’αριθ. 34103/21-7-08 (ΦΕΚ 1525/Β/08) και την με αριθμό 94842/24.8.2011 απόφαση του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ 1945/Β/31.8.2011), και 6666/21.03.2013 (ΦΕΚ 828/Β/09-04-2013)και με την υπ.αριθ.26869-(ΦΕΚ Β 2527-08.10.2013) με θέμα: «Έγκριση Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους»

6 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αντιμισθία, διάρκειας έως 31/07/2016, συνολικά έξι (6) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) περιόδου 2015-2016, ανακοίνωσε ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος.

10 πτυχιούχοι φυσικής αγωγής στο Δήμο Διονύσου

Ο Οργανισμός Νεολαίας, Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Διονύσου « Ο ΘΕΣΠΙΣ» στο πλαίσιο της υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προκηρύσσει την πρόσληψη δέκα (10) Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με σύμβαση ορισμένου χρόνου από 5/1/2016 έως 5/9/2016.

Πατήστε στο «attachments» παρακάτω για να δείτε τα σχετικά έγγραφα.

Σχετικά έγγραφα: 

13 θέσεις Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στον Δήμο Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεω προχώρησε στην ανακοίνωση της πρόσληψης 13 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αποζημίωση, διάρκειας έως 8 μήνες και όχι πέραν την 31/7/2016, στα πλαίσια του προγράμματος  »Άθληση για Όλους 2015-2016″.

12 καθηγητές φυσικής αγωγής στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωρομίσθια αποζημίωση, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων –ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – για την υλοποίηση Γενικών και Ειδικών Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.),  μεγάλης διάρκειας – περιόδου 2015-2016, με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα έχουμε και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Κοινωφελούς  Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Δ/νση: Οδός Βεροίας – Δημοτικό Κολυμβητήριο, Τ.Κ. 59300, τηλ. 2333053450-2333053452,που αρχίζει από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας (δηλαδή την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου) και  λήγει εντός 10 ημερών (Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου).

Περισσότερα στην προκήρυξη

xenesglosses.eu


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...