Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε. – Δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα αλλάξει το εξεταστικό στα Ειδικά Μαθήματα

Δημοσιεύτηκε:

6:07 μμ Δεκέμβριος 20th, 2015

pekade2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10/12/2015

Την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε. με τον κ. Γ. Δάσιο, πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής του Εθνικού Οργανισμού Εξετάσεων, στο πλαίσιο της διερεύνησης σχετικά με το εξεταστικό σύστημα εισαγωγής των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στον γόνιμο διάλογο που ακολούθησε, ο κ. Δάσιος διαβεβαίωσε τα μέλη ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν επίκεινται αλλαγές.

Στη συνέχεια, η Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε. τόνισε την ανάγκη διάκρισης ανάμεσα στην πιστοποίηση της γλωσσομάθειας και στην εξέταση της γνώσης της γλώσσας ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τέλος, η Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε. διασφάλισε τη συμμετοχή της ως επιστημονική ένωση σε διαβούλευση για τη βελτίωση του ως άνω συστήματος και δεσμεύτηκε να καταθέσει στον Ε.Ο.Ε. συγκεκριμένες προτάσεις όσον αφορά στην αγγλική γλώσσα.

 

To Δ.Σ. της Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πότε λήγει η θητεία εκπαιδευτικών που είναι υπεύθυνοι περιβαλλοντικής, δραστηριοτήτων, πολιτιστικών θεμάτων
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Σύλλογος Γ.Σεφέρης: Δελτίο τύπου για την κινητοποίηση στις 16/3 στο ΥΠΠΕΘ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»                                                                                   N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης ...

Μοιράσου!