Home / Featured / Θέσεις για ωρομίσθιους καθηγητές στη ΔΣΕΝ του Υπουργείου Ναυτιλίας

Θέσεις για ωρομίσθιους καθηγητές στη ΔΣΕΝ του Υπουργείου Ναυτιλίας

Δημοσιεύτηκε: 7:08 μμ Νοέμβριος 12th, 2015  


aen

Η ΔΣΕΝ/ΜΕΤ/ΘΑΛ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προτίθεται να προσλάβει για το εκπαιδευτικό έτος 2015-2016 ωρομίσθιους καθηγητές ως εξής:

– Ένα (01) Αρχιθαλαμηπόλο Ε.Ν., για το μάθημα Επαγγελματικές Γνώσεις.

– Ένα (01) καθηγητή Αγγλικής Φιλολογίας, για το μάθημα Αγγλικά.

– Ένα (01) καθηγητή Γαλλικής Φιλολογίας, για το μάθημα Γαλλικά.

– Ένα (01) καθηγητή Φιλόλογο, για το μάθημα Γενικές Γνώσεις (Ιστορία – Γεωγραφία).

– Ένα (01) Πλοίαρχο Α’ τάξης Ε.Ν., για το μάθημα Ναυτικές Γνώσεις.

– Ένα (01) Βιολόγο, για το μάθημα Υγιεινή.

Οι υποψήφιοι πρέπει: Οι υποψήφιοι, πέρα από τα ειδικά προσόντα, πρέπει:

α) Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για τους τελευταίους απαιτείται η άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας αποδεικνυόμενη με αντίστοιχο πιστοποιητικό. Οι λοιποί αλλοδαποί που αποκτούν την Ελληνική Ιθαγένεια με πολιτογράφηση δεν μπορούν να προσληφθούν πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από την απόκτησή της.

β) Οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές και να μην έχουν κηρυχθεί ανυπότακτοι ή καταδικαστεί τελεσίδικα για λιποταξία.

γ) Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

δ) Να μην είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης (γ), έστω και αν το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί.

ε) Να μην έχουν στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά τους δικαιώματα.

στ) Να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, , από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης, στον τύπο ή της ανάρτησης της σχετικής ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ » του Υπουργείου, ήτοι μέχρι και την 26/11/2015, να υποβάλλουν ή αποστείλουν » ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS (κατά περίπτωση) στη ΔΣΕΝ/ΜΕΤ/ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΩΝ (Φλέμιγκ 43, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, Τ.Κ. 182 33), αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά και τα προβλεπόμενα κατά περίπτωση πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λ.π. (Λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία της σφραγίδας του Ταχυδρομείου με την ένδειξη ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS).

Περίληψη της ανακοίνωσης δημοσιεύεται σε μία ημερήσια εφημερίδα των Αθηνών και μία του Πειραιά.

Αντίγραφο ανακοίνωσης αποστέλλεται σε ΠΕΑΘΕΝ, ΠΕΠΕΝ, ΠΕΣΠΕΝ και Ε.Ε.Ε. στη ΥΝΑΝΠ/ΔΔΥ Β’ και τοιχοκολλάται στο Κατάστημα της ΔΣΕΝ/ΜΕΤ/ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΩΝ και στο Δημοτικό Κατάστημα Αγ. Ι. Ρέντη. Επίσης αναρτάται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Υπουργείου (Αναζήτηση: Ανά είδος / Πράξεις Οργανωτικού και Διοικητικού Περιεχομένου / Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων ) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.yen.gr Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2104220713 – 2104810625 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς επίσης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.yen.gr.

www.diorismos.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...