Home / Featured / Προσλήψεις σε Δήμους

Προσλήψεις σε Δήμους

Δημοσιεύτηκε: 2:01 μμ Νοέμβριος 18th, 2015  


job

Δυο δάσκαλοι στην Τήνο και ένας νηπιαγωγός στη Λάρισα

Προσλήψεις σε Δήμους

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Δήμου Τήνου (Κ.ΕΠ.Υ.ΔΗ.Τ.) ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δυο (2) ατόμων  στην ειδικότητα των δασκάλων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (Πρόγραμμα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Δήμου Τήνου, που εδρεύει στην Ξινάρα Τήνου.

Όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας έως 31/08/2016, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος. Η μια θέση είναι πλήρους απασχόλησης και η άλλη μερικής.

Για τις θέσεις προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου της νήσου Τήνου.

Περισσότερα στην

Νηπιαγωγός σε Δήμο της Λάρισας

Ο Δήμαρχος Κιλελέρ

την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου – ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ –  για την υλοποίηση της πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», στο Δήμο Κιλελέρ, που εδρεύει στη Νίκαια Λάρισας

xenesglosses.eu


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...