Home / Featured / Προσλήψεις εκπαιδευτικών Π.Ε. σε Δήμους

Προσλήψεις εκπαιδευτικών Π.Ε. σε Δήμους

Δημοσιεύτηκε: 4:24 μμ Νοέμβριος 19th, 2015  


daskalos-kentriki

Πρόσληψη ενός δασκάλου και ενός νηπιαγωγού σε Δήμους

Σε Χίο και Δήμο Αγίας Παρασκευής

Και νέες ανακοινώσεις για προσλήψεις δασκάλων και νηπιαγωγών έχουμε σήμερα. Συγκεκριμένα ο Δήμος Χίου θα προχωρήσει στην πρόσληψη ενός δασκάλου που θα υπογράψει σύμβαση απασχόλησης έως και τις 31-8-2016.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Χίου ανακοίνωσε την  πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου (δασκάλου) για την υλοποίηση της πράξης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ , στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος του Δήμου Χίου, που εδρεύει στη Χίο. Σημειώνουμε ότι προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι του δήμου της νήσου Χίου .

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Χίου, [4] Δημοκρατίας 2 – Χίος, Τ.Κ. 82131, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, υπόψιν κας Χαβιάρα Θεοδώρας και Φραγκάκη Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2271350821, 2271350855 και 2271350817).

Περισσότερα στην προκήρυξη

Επίσης το  Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (01) ατόμου (νηπιαγωγού) στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος για την υλοποίηση της Πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής, που εδρεύει στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με την

οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικοί Σταθμοί Αγίας Παρασκευής, Αισώπου 6, Τ.Κ. 15343, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, απευθύνοντάς την υπ’ όψιν κυρίας Σκούρη Κωνσταντίνας (τηλ. επικοινωνίας: 210 6391703).

xenesglosses.eu


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...