Home / Featured / «Επιμόρφωση στις Μαθησιακές Δυσκολίες και τη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία»

«Επιμόρφωση στις Μαθησιακές Δυσκολίες και τη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία»

Δημοσιεύτηκε: 4:17 μμ Νοέμβριος 21st, 2015  


mathitria
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η Δομή Δια Βίου Μάθησης προκηρύσσουν για το ακαδημαϊκό έτος 2015 – 2016 πρόγραμμα με τίτλο «Επιμόρφωση στις Μαθησιακές Δυσκολίες και τη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία».
Η επιμόρφωση θα ακολουθήσει ένα υβριδικό μοντέλο εκπαίδευσης, που αξιοποιεί τόσο την παραδοσιακή δια ζώσης διδασκαλία όσο και την εξ αποστάσεως. Όλες οι ενότητες θα διδαχθούν δια ζώσης, για όσους και όσες μπορούν να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Για όσους δυσκολεύονται να μετακινηθούν, προβλέπεται η μετάδοση κάθε δια ζώσης διδασκαλίας μέσω του συστήματος live streaming. Καθώς πρόκειται για απολύτως καινούργιες προσεγγίσεις αλλά και για εργαστήρια, όλοι οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες θα πρέπει να παρακολουθήσουν δια ζώσης 20 ώρες.
Πληροφορίες στο: 
 .
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην παραπάνω διεύθυνση μέσω της ειδικής φόρμας το διάστημα από 8/10/2015 έως 27/11/2015 .
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν με την επιστημονικώς υπεύθυνη του προγράμματος καθ. Σουζάνα Παντελιάδου (spadeli@edlit.auth.gr), τηλ. επικοινωνίας 2310-997204 καθώς και με τη συνεργάτιδα του προγράμματος, κ. Μιχαέλα Παπά papamichaela@outlook.com.gr),  τηλ. επικοινωνίας 6944791624 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...