Home / Featured / Έκλεισε ή όχι ο πίνακας αναπληρωτών με προϋπηρεσία Δασκάλων; Πως πήγαμε στον πίνακα μηδενικής

Έκλεισε ή όχι ο πίνακας αναπληρωτών με προϋπηρεσία Δασκάλων; Πως πήγαμε στον πίνακα μηδενικής

Δημοσιεύτηκε: 9:00 πμ Νοέμβριος 9th, 2015  


daskalos

Άρθρο αναπληρώτριας δασκάλας*

Παραθέτω τα στοιχεία που συγκέντρωσα, σχετικά με τα αριθμητικά δεδομένα των μέχρι τώρα προσλήψεων, προς διευκόλυνση των συναδέλφων εκπαιδευτικών ΠΕ70 και ιδιαίτερα εκείνων που βρίσκονται στον πίνακα της μηδενικής και αναρωτιούνται αν και πότε θα προσληφθούν.

(Ίσως υπάρχουν μικρές αριθμητικές αποκλίσεις από την πραγματική εικόνα.

Παρακαλώ για τις όποιες παρεμβάσεις):

Αναφορικά με τις έως σήμερα (7/11) προσλήψεις:

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗΣ: 3.014 (μαζί με την παράλληλη) (Ο πίνακας ειδικής έχει 3.015 άτομα)

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ: 3.936

(ο πίνακας γενικής με προϋπ έχει 4.558 άτομα)

Οι προσλήψεις έφτασαν μέχρι τον αριθμό 111 στον πίνακα της μηδενικής. Ο αριθμός αυτός όμως, όπως καταλαβαίνουμε, δεν αντιστοιχεί στον πραγματικό αριθμό προσλήψεων καθώς ενδιάμεσα έχουν δημιουργηθεί κάποιες

“τρύπες”, οι οποίες αφορούν συναδέλφους τους οποίους προσπέρασε το σύστημα. Αναλυτικά έχουμε:

ΤΡΥΠΕΣ ΠΙΝΑΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ (με προϋπ): 622 (+1 ειδικής) ΤΡΥΠΕΣ ΠΙΝΑΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ: 10 (έγιναν 101 προσλήψεις από τον μηδενικής αλλά ο πίνακας έφτασε στο 111) ΣΥΝΟΛΟ ΤΡΥΠΩΝ ΠΕ70: 622+10 (+1)= 633

Άρα στην πραγματικότητα υπάρχουν ακόμη 633 συνάδελφοι τους οποίους προσπέρασε το σύστημα, μέχρι να φτάσουμε στο σημερινό 111 της μηδενικής.

Αυτό σημαίνει πως οι συνάδελφοι του πίνακα της μηδενικής θα πρέπει να προσθέσουν τον αριθμό 623 στο νούμερό τους για να βρουν την πραγματική θέση τους στον πίνακα. Ίσως για κάποιους είναι σημαντικό να γνωρίζουν την πραγματική εικόνα, παρότι σχεδόν πάντα όταν τρέχει το σύστημα προσπερνά αρκετούς συναδέλφους. Κάτι που σημαίνει ότι στην επόμενη φάση ο πίνακας πιθανότατα να προχωρήσει πολύ περισσότερο από το 111, ιδιαίτερα δε αν όπως λέγεται γίνουν άλλες 2000 προσλήψεις έως το τέλος Νοεμβρίου!

Οι προσλήψεις που θα γίνουν βέβαια, προφανώς αφορούν όλη την εκπαίδευση, ωστόσο πολλοί από τους συναδέλφους της μηδενικής θεωρώ πως μπορούν να αισιοδοξούν καθώς (αν γίνουν), υπάρχουν πολλές ελπίδες ο πίνακας να προχωρήσει κατά πολύ πολύ περισσότερο!!

Καλή δύναμη σε όλους!!

(ΥΓ: Το “e-mesara.gr” πιστεύει ότι ο αριθμός είναι πολύ μικρότερος, καθώς υπάρχουν δάσκαλοι και στους δύο πίνακες, δηλαδή και ειδικής και γενικής. Έφυγαν από τον πίνακα της ειδικής και ως εκ τούτου παραμένουν στον πίνακα γενικής)

e-mesara.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...