Home / Featured / Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 6/11/2015 για τη συμμετοχή στα e-learning προγράμματα του ΕΚΠΑ

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 6/11/2015 για τη συμμετοχή στα e-learning προγράμματα του ΕΚΠΑ

Δημοσιεύτηκε: 10:47 μμ Οκτώβριος 26th, 2015  


image

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 6/11/2015 για τη συμμετοχή στα elearning προγράμματα του ΕΚΠΑ

Μέχρι τις 6/11/2015 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις για τα εξ αποστάσεως προγράμματα εκπαίδευσης που διατίθενται από το E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την τρέχουσα περίοδο είναι διαθέσιμα  περισσότερα από 150 προγράμματα που εντάσσονται σε ένα ευρύ φάσμα  επιστημονικών και επαγγελματικών κατευθύνσεων όπως:  Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ναυτιλιακά, Logistics, Χρηματοοικονομικά, Επιχειρηματικότητα, Marketing, Λογιστική, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Πληροφορική, Τουριστικά, Περιβάλλον, Παιδαγωγικά, Ψυχολογία, Ειδική Αγωγή, Κοινωνιολογία, Υγεία, Διατροφή, Πολιτισμός, Φιλοσοφία κ.α.

Τα προγράμματα σχεδιάζονται με γνώμονα τη διασύνδεση της ακαδημαϊκής με την εφαρμοσμένη γνώση και τις δεξιότητες  που ζητούνται στην αγορά εργασίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη δημιουργία ενός δυναμικού και ανταγωνιστικού επαγγελματικού προφίλ.

Η επιτυχής ολοκλήρωση των προγραμμάτων οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης ή Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης και αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ και απόφοιτοι Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία ή μη αναλόγως το Πρόγραμμα. Σε όλα τα προγράμματα απονέμονται πιστωτικές μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ECVET), ενώ οι απόφοιτοι μαζί με το Πιστοποιητικό λαμβάνουν και το Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass.

Ακολουθείται ειδική πολιτική χορήγησης εκπτώσεων για ανέργους (30%), πολύτεκνους (20%), ΑΜΕΑ (20%), κατόχους ευρωπαϊκής κάρτας νέων (30%) κ.α.

Δείτε όλα τα διαθέσιμα  e learning προγράμματα του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του ΕΚΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των προγραμμάτων στα τηλέφωνα 210.36.89.354 και 210.36.89.381, ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση : elearn-secretariat@elke.uoa.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...