Home / HEADER-NEWS / Οι 506 αξιολογητές των ψηφιακών σεναρίων διδασκαλίας

Οι 506 αξιολογητές των ψηφιακών σεναρίων διδασκαλίας

Δημοσιεύτηκε: 12:27 πμ Οκτώβριος 14th, 2015  


daskalos

Τη σύσταση και Συγκρότηση ομάδας εργασίας Αξιολογητών για την βαθμολόγηση ψηφιακών σεναρίων διδασκαλίας στο πλαίσιο του Υποέργου 4 «Εκπόνηση και υποβολή ψηφιακών σεναρίων από τους εκπαιδευτικούς» της οριζόντιας Πράξης «Ανάπτυξη μεθοδολογίας και ψηφιακών διδακτικών σεναρίων για τα γνωστικά αντικείμενα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης» του ΕΠ «Εκ− παίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007−2013, υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

Έργο των Αξιολογητών είναι η αξιολόγηση των ψηφιακών σεναρίων διδασκαλίας και η ανάδειξη των βέλτι− στων εξ’ αυτών για κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης ή τύπο σχολείου (Νηπιαγωγείο – Δημοτικό, Γυμνάσιο/Γενικό Λύκειο, Επαγγελματικό Λύκειο κ.τ.λ) και για τα οριζόμενα στην ανωτέρω πρόσκληση γνωστικά αντικείμενα.

Αναλυτικότερα:

Το αντικείμενο των Αξιολογητών συνίσταται:

Στη Συνεργασία με το ΙΕΠ και την ΕΥΕΕΔ για την ομαλή ολοκλήρωση της αξιολόγησης των ψηφιακών διδα−
κτικών Σεναρίων

Στην Αξιολόγηση και ανάδειξη των βέλτιστων ψηφιακών διδακτικών σεναρίων βάσει των κριτηρίων αξιολόγησης/συμμόρφωσης προς τις προδιαγραφές εκπόνησης σεναρίων, που έχουν καθοριστεί με απόφαση του ΙΕΠ. 1.3 Ως παραδοτέα των Αξιολογητών ορίζονται τα αξιολογημένα ψηφιακά διδακτικά σενάρια, συνοδευόμενα από
τις αντίστοιχες φόρμες αξιολόγησης.

Οι αξιολογητές θα ολοκληρώσουν το έργο τους εντός τριών μηνών (3) από την έναρξη της διαδικασίας αξιολόγησης των ψηφιακών διδακτικών σεναρίων.

Η αξιολόγηση των ψηφιακών διδακτικών σεναρίων που θα υποβληθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ, θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως μέσω ατομικών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Οι Αξιολογητές ορίζονται αμειβόμενοι, εφόσον τους ανατεθεί σενάριο προς αξιολόγηση και εκπληρώσουν τις απαιτήσεις αξιολόγησης όπως περιγράφονται αναλυτικά παραπάνω.

Οι αμοιβές και ο τρόπος πληρωμής των οριζομένων στην παρούσα Απόφαση θα καθοριστούν με κοινή
υπουργική απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών και του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 παρ.3 του Ν.4024/2011.

Η δαπάνη που θα προκύψει θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του Υποέργου 4 «Εκπόνηση και υποβολή ψηφιακών σεναρίων από τους εκπαιδευτικούς» στο πλαίσιο της οριζόντιας πράξης «Ανάπτυξη μεθοδολογίας και ψηφιακών διδακτικών σεναρίων για τα γνωστικά αντικείμενα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης» του ΕΠ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007−2013 με κωδικό ΟΠΣ 479325 και Κωδικό Πράξης ΣΑ 2014ΣΕ24580051.

https://www.esos.gr/arthra/40270/oi-506-axiologites-gia-tin-vathmologisi-psifiakon-senarion-didaskalias


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...