Home / HEADER-NEWS / Έτοιμες οι προσλήψεις για τις ειδικότητες Π.Ε.. Είναι λιγότερες από 700.

Έτοιμες οι προσλήψεις για τις ειδικότητες Π.Ε.. Είναι λιγότερες από 700.

Δημοσιεύτηκε: 3:09 μμ Οκτώβριος 23rd, 2015  


ypep8-marousi-5

«Έτρεξε» το σύστημα για τις ειδικότητες της Π.Ε. ,ελέγχονται οι καταστάσεις και μόλις υπογραφούν από την πολιτική ηγεσία θα ανακοινωθούν.

Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όσους προσληφθούν σήμερα!

Υ.Γ.Ο αριθμός των προσλήψεων είναι μικρότερος του 700.

Το δημοσιεύω με επιφύλαξη .Ακριβή νούμερα δεν έχω γιατί δόθηκε εντολή στις υπηρεσίες του υπουργείου να μην δίνουν στοιχεία,καθότι οι προσλήψεις είναι κρατικό μυστικό υψίστης ασφαλείας!!!

Έπρεπε να φτάσουμε στο σημερινό αδιέξοδο και στην ανεργία χιλιάδων νέων συναδέλφων για να κατανοήσουν -αν και αμφιβάλλω -ορισμένοι και ορισμένες παρατάξεις, που πολεμούσαν με όλες τους τις δυνάμεις το ολοήμερο νηπιαγωγείο και δημοτικό και τα σχολεία ΕΑΕΠ, το πόσο σημαντικοί θεσμοί είναι για την εκπαίδευση και ιδιαίτερα για τα παιδιά των χαμηλότερων κοινωνικοοικονομικών στρωμάτων.

Αυτοί που χθες-κυριολεκτικά-ονόμαζαν τα ολοήμερα νηπιαγωγεία και δημοτικά «παιδοφυλακτήρια»,τα σχολεία ΕΑΕΠ «παιδαγωγικά κάτεργα» και ζητούσαν την κατάργησή τους,τώρα ζητούν- και ορθά- την κάλυψη όλων των κενών σ αυτά τα σχολεία…καλώς ορίσατε «παιδιά» κι ας αργήσατε…ευτυχώς ο κλάδος δεν σας άκουσε κι έτσι εξασφάλισε περίπου 15000 θέσεις νηπιαγωγών-δασκάλων και ειδικοτήτων σ αυτά τα σχολεία, τις οποίες ο κ.Φίλης δεν έχει καλύψει ακόμη και γι αυτό διεκδικούμε την πρόσληψη 5500 αναπληρωτών ακόμη στην ΠΕ.

Αν,όμως, οι θέσεις σας γίνονταν αποδεκτές και καταργούνταν αυτά τα σχολεία πού θα εργάζονταν σήμερα 15000 νέοι συνάδελφοι;

Δεν πρέπει στο δημόσιο σχολείο αλήθεια να διδάσκονται όλα τα αντικείμενα;

ξένες γλώσσες,πληροφορική,μουσική,θέατρο,εικαστικά κλπ…πρέπει οι γονείς να πληρώνουν γι αυτά; Λίγη αυτοκριτική, λοιπόν ,για τη θέση σας περί κατάργησης των ολοήμερων και των ΕΑΕΠ χρειάζεται νομίζω…

Δ.ΜΠΡΑΤΗΣ facebook


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...