Home / HEADER-NEWS / Στ. Ξουλίδου: Κανείς δεν μου έχει κάνει πρόταση για θέση στο Υπ. Παιδείας ακόμη

Στ. Ξουλίδου: Κανείς δεν μου έχει κάνει πρόταση για θέση στο Υπ. Παιδείας ακόμη

Δημοσιεύτηκε: 6:33 πμ Σεπτέμβριος 25th, 2015  


xoylidoy_2

Εκνευρισμός στους ΑΝΕΛ

Γενικούς γραμματείς από τους ΑΝΕΛ θέλει τώρα να τοποθετήσει στην κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος μετά την υπουργοποίηση πέντε από τους δέκα βουλευτές που εξέλεξε.

Στόχος του είναι να τοποθετήσει τουλάχιστον τρείς γραμματείς σε νευραλγικά υπουργεία ή ακόμα στελέχη του σε οργανισμούς.

Όπως πληροφορείται το vima.gr, υπήρξε προθεση, χωρίς όμως ποτέ να καταλήξει σε πρόταση στην πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία έμεινε έξω από τις εκλογικές λίστες λόγω μη έγκαιρης κατάθεσης της υποψηφιότητάς της.

Ο κ. Καμμένος, κατά την κ. Ξουλίδου, τής υποσχέθηκε ότι θα τη χρησιμοποιήσει στο κυβερνητικό σχήμα. Ωστόσο, την Πέμπτη η κ. Ξουλίδου βγήκε σε ραδιόφωνα και σε κανάλια παραπονούμενη που δεν την αξιοποίησε ακόμα ο κ. Καμμένος, όπως της είχε υποσχεθεί λέγοντας μάλιστα ότι ήταν σε γνώση πολλών από τα tweets του αποπεφθέντος υφυπουργού Δημήτρη Καμμένου.

Μετά από αυτό ανέλαβε ο υφυπουργός Τέρενς Κουίκ να της τηλεφωνήσει, για να της πεί να κατεβάσει τους τόνους, αλλά στο τηλεφώνημα αυτό υπήρξε έντονη λογομαχία. Η κ. Ξουλίδου από την πλευρά της, μιλώντας αργά το βράδυ της Πέμπτης στο vima.gr, είπε ότι έχει ακούσει και αυτή τις πληροφορίες ότι προορίζεται για γενικός γραμματέας και μάλιστα στο Παιδείας αλλά, όπως είπε, δεν της τηλεφώνησε κανένας, ούτε ο πρόεδρος του κόμματός της ούτε ο υπουργός Παιδείας.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν η κ. Ξουλίδου μετά τα όσα συνέβησαν να χρησιμοποιηθεί στον Οργανισμό Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, αλλά ως τώρα δεν της έγινε καμία πρόταση.

Στους ΑΝΕΛ επικρατεί εκνευρισμός από στελέχη που ισχυρίζονται ότι τους έχουν υποσχεθεί κυβερνητικές θέσεις και οι υποσχέσεις αυτές δεν έχουν υλοποιηθεί.

Πάντως, είναι πολύ πιθανόν να αξιοποιηθεί στην κυβέρνηση η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη ως γενική γραμματέας σε κάποιο υπουργείο.

Newsroom ΔΟΛ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Σταυρούλα Ξουλίδου αναλαμβάνει θέση Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Παιδείας;


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...