Home / HEADER-NEWS / Σπούδασε Ειδική Αγωγή στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Σπούδασε Ειδική Αγωγή στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Δημοσιεύτηκε: 10:10 μμ Σεπτέμβριος 4th, 2015  


logoamcgreek-final

Σπούδασε Ειδική Αγωγή στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το μοναδικό Κολλέγιο που προσφέρει bachelor και master σε αυτόν τομέα

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με 33 χρόνια εμπειρίας (από το 1982) στην ιδιωτική εκπαίδευση έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία επιλογή ποιοτικών σπουδών Πανεπιστημιακού επιπέδου στη χώρα μας. Ξεχωρίζει για το υψηλό ακαδημαϊκό του κύρος, διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, βιβλιοθήκη χιλιάδων τίτλων και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ανά ειδικότητα.  

IMG_3971

Σε συνεργασία με διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παρέχει το μεγαλύτερο εύρος προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών σε σύγχρονα και μοναδικά στην Ελλάδα επιστημονικά πεδία.

Μεταξύ αυτών, η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Κολλεγίου, είναι η μόνη ιδιωτική Σχολή που προσφέρει ολοκληρωμένες σπουδές στην Ειδική Αγωγή, καθώς παρέχει bachelor και master στην Ειδική Αγωγή, σε συνεργασία με το University of East London: το BA (Hons) Special Education και το MA Special Educational Needs (SEN) αντίστοιχα.

IMG_3514

Τα προγράμματα είναι ελληνόφωνα και αναγνωρίζονται ως επαγγελματικά ισοδύναμα των αντίστοιχων ελληνικών πανεπιστημιακών τίτλων σπουδών, μέσω του ΣΑΕΠ του Υπουργείου Παιδείας.  Επιπλέον, δίνουν στους αποφοίτους τη δυνατότητα ένταξης στους Πίνακες Ειδικής Αγωγής. Το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων σπουδών και το ακαδημαϊκό κύρος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, συμπληρώνεται από το ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων για την Πρακτική Άσκηση των φοιτητών και τις άριστες υποδομές του Κολλεγίου.  Για την αρτιότερη επιστημονική υποστήριξη των προγραμμάτων Ειδικής Αγωγής, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζεται με την Ελληνική Εταιρεία Δυσλεξίας (ΕΕΔ) και είναι χορηγός της European Dyslexia Association (EDA).  Επιπλέον, τη βιωματική διδασκαλία των μαθημάτων υποστηρίζει το πρωτοποριακά σχεδιασμένο Εργαστήριο Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών, το οποίο προσομοιάζει το επαγγελματικό περιβάλλον και επιτρέπει την εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη.

Εάν σκέφτεστε το επόμενο βήμα στις σπουδές σας επικοινωνήστε με το Κέντρο Εγγραφών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο 210 6199891 [Αθήνα (κέντρο), Μαρούσι και Πειραιάς] και 2310 241010 [Θεσσαλονίκη], προκειμένου να εξασφαλίσετε άμεσα μια θέση στα νέα τμήματα των προγραμμάτων Ειδικής Αγωγής. Περισσότερες πληροφορίες στο www.mitropolitiko.edu.gr.    


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...