Home / HEADER-NEWS / Προγραμματισμός εκπαιδευτικών προγραμμάτων δια βίου επιμόρφωσης δημοσίων υπαλλήλων στη γαλλική γλώσσα

Προγραμματισμός εκπαιδευτικών προγραμμάτων δια βίου επιμόρφωσης δημοσίων υπαλλήλων στη γαλλική γλώσσα

Δημοσιεύτηκε: 6:23 μμ Σεπτέμβριος 18th, 2015  


france_320_327

Προγραμματισμός εκπαιδευτικών προγραμμάτων δια βίου επιμόρφωσης δημοσίων υπαλλήλων στη γαλλική γλώσσα

Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού και, αναφορικά με την κατάρτιση του Εθνικού Προγράμματος Γαλλοφωνίας 2015-2018 με τους σκοπούς που περιγράφονται στο ανωτέρω, σας πληροφορούμε ότι, από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του έτους 2015 θα υλοποιηθεί κύκλος μαθημάτων, διάρκειας 24 ωρών, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών,

ο οποίος θα περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες που αναφέρονται στο επισυναπτόμενο σχετικό έγγραφο. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, ώρα 17:00 έως 20:00. Με νεώτερη ανακοίνωση μας θα ενημερωθείτε για την ακριβή ημερομηνία έναρξης η οποία θα καθοριστεί σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Κατόπιν αυτού και με σκοπό τον καθορισμό των συγκεκριμένων τμημάτων στα οποία θα ενταχθούν οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι, καλούνται οι Διευθύνσεις Διοικητικού/ Προσωπικού/Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού   των   φορέων   στους οποίους αποστέλλεται η παρούσα εγκύκλιος και οι οποίες απέστειλαν πίνακες υπαλλήλων σύμφωνα με την αρ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/ΕΠ/Φ.2.1/17/7052/11-3-2015 (ΑΔΑ:7ΚΩΘ465ΦΘΕ-ΒΛ8) εγκύκλιο της Υπηρεσίας μας, να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης θεματικών ενοτήτων για τους ανωτέρω υπαλλήλους (κατόπιν συναίνεσης αυτών) συμπληρώνοντας τον συνημμένο πίνακα στα γαλλικά και υποβάλλοντας τον στην Υπηρεσία μας. Επίσης, επισημαίνεται ότι οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα επιλογής μίας μόνο θεματικής ενότητας.

Σημειώνεται ότι μπορούν να γίνουν δεκτές και νέες αιτήσεις στελεχών που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, λόγω μη κάλυψης του προβλεπόμενου αριθμού θέσεων. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να συμπληρωθεί η ένδειξη «ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ» στον συνημμένο πίνακα excel. Είναι αυτονόητο ότι, οι νέες υποψηφιότητες θα πρέπει να καλύπτουν τα κριτήρια που έχουν τεθεί στην με αρ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/ΕΠ/Φ.2.1/17/7052/11-3-2015 (ΑΔΑ:7ΚΩΘ465ΦΘΕ-ΒΛ8) εγκύκλιο της Υπηρεσίας μας και θα αφορούν μόνον τις κενές θέσεις που θα απομείνουν μετά την κατανομή σε τμήματα των υποψηφιοτήτων που έχουν ήδη υποβληθεί σε απάντηση της ανωτέρω εγκυκλίου.

Επισημαίνεται ότι οι ανωτέρω υποψηφιότητες θα πρέπει να αποσταλούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 , προκειμένου να γίνει ο σχετικός έλεγχος και να διαβιβαστούν έγκαιρα από την Υπηρεσία μας τόσο στον Διεθνή Οργανισμό Γαλλοφωνίας όσο και στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι, στο τέλος των ανωτέρω κύκλων μαθημάτων στις σχετικές θεματικές ενότητες θα παρέχεται η δυνατότητα χορήγησης σχετικής βεβαίωσης για την οποία αρμόδιο θα είναι το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και από το οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να ζητήσουν πληροφορίες (κα. Sophie Mela, Institut Francais τηλ. 210-3398693).

https://www.dikaiologitika.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...