Home / Featured / Οι πίνακες βγήκαν, τώρα αναζητούμε τον τελικό αριθμό πιστώσεων

Οι πίνακες βγήκαν, τώρα αναζητούμε τον τελικό αριθμό πιστώσεων

Δημοσιεύτηκε: 6:57 πμ Σεπτέμβριος 24th, 2015  


daskalos

Και ενώ βγήκαν απόψε οι οριστικοί πίνακες προσλήψεων δασκάλων και νηπιαγωγών και είμαστε στην αναμονή της ανακοίνωσης των ονομάτων όσων πρόκειται να προσληφθούν, σημείο αγωνίας παραμένει ο αριθμός των πιστώσεων που θα δοθούν για να καλυφτούν τα χιλιάδες κενά!

Η τάση του Υπουργείου να μην εμπιστεύεται τα στοιχεία που δίνουν οι Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπ/σης, αλλά να αναζητά στοιχεία των κενών μέσα από το myschool είναι εκ του πονηρού, καθώς (τουλάχιστον απ΄ ότι γνωρίζω απ΄ το Νομό Ηρακλείου που υπηρετώ), πάρα πολλά σχολεία έχουν Δ/ντές ή Προϊσταμένους δανεικούς ή είναι ακόμα κλειστά, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο myschool για να δηλώσουν τα κενά τους, αφού είναι «χρεωμένοι» στα σχολεία που έχουν οργανικές και όχι στα νέα που βρίσκονται με υπηρεσιακά σημειώματα!

Αν το Υπουργείο ακολουθήσει τις πρακτικές Αρβανιτόπουλου για προσλήψεις μέσα από το myschool, τότε χάθηκε η μπάλα και τα σχολεία δεν πρόκειται να ανοίξουν ούτε τον Οκτώβρη.

Εκτός αν όλα αυτά είναι προσκόμματα για καθυστέρηση των προσλήψεων και μόνο!

Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες γιατί οι αντοχές όλων λιγοστεύουν…

Ελπίζουμε να πάμε σε μεγάλες φάσεις προσλήψεων, καθώς τα κενά υπάρχουν και αυτός είναι ίσως ο μόνος τρόπος να μην αδικηθούν οι συνάδελφοι αναπληρωτές, ως προς τους τόπους τοποθέτησής τους!

Ζ.Κ.

e-mesara.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...