Home / HEADER-NEWS / Καμία εξέλιξη ακόμα για τις πιστώσεις του Π.Δ.Ε., το χρονοδιάγραμμα προσλήψεων Α/θμιας

Καμία εξέλιξη ακόμα για τις πιστώσεις του Π.Δ.Ε., το χρονοδιάγραμμα προσλήψεων Α/θμιας

Δημοσιεύτηκε: 2:29 μμ Σεπτέμβριος 28th, 2015  


daskala

1570 προσλήψεις ειδικοτήτων ενδεχομένως να ανακοινωθούν την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου από το Υπουργείο Παιδείας σύμφωνα με τον αιρετό στο ΚΥΣΠΕ Βασίλειο Παληγιάννη. Το news.gr επικοινώνησε με τον αιρετό ο οποίος και μας ανέφερε ότι ακόμα δεν είναι γνωστή η κατανομή των πιστώσεων ανά ειδικότητα.

Για την Ειδική Αγωγή και τους πίνακες αναπληρωτών η ενημέρωση που έχει ο κ. Παληγιάννης είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αναρτηθούν την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου (ΠΕ71,ΠΕ61,ΠΕ70.50, ΠΕ60.50). Θα ακολουθήσουν ενστάσεις και αν όλα πάνε καλά μετά τις 4 Οκτωβρίου θα έχουμε τις πρώτες προσλήψεις των αναπληρωτών. Σύμφωνα με  ενημερωτικό της προηγούμενης εβδομάδας του κ. Παληγιάννη θα γίνουν 1.052 προσλήψεις εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και 1.078 για Παράλληλη Στήριξη.

Σε ερώτησή μας για τη Β φάση αναπληρωτών στην Α/θμια ο κ. Παληγιάννης μας δήλωσε ότι είμαστε σε αναμονή της έγκρισης των πιστώσεων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων καθώς οι πιστώσεις του κρατικού προϋπολογισμού έχουν σχεδόν εξαντληθεί και έχουν απομείνει ελάχιστες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με το θέμα των Δημοσίων Επενδύσεων.

Καλόγηρος Βασίλειος

news.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...