Home / Featured / Εξώδικη όχληση των μεταταγμένων όλων των ειδικοτήτων Ν. 4172/13 για την διεκδίκηση των οργανικών θέσεων 

Εξώδικη όχληση των μεταταγμένων όλων των ειδικοτήτων Ν. 4172/13 για την διεκδίκηση των οργανικών θέσεων 

Δημοσιεύτηκε: 1:30 μμ Σεπτέμβριος 7th, 2015  


metatheseis

Ο δικηγόρος Δημήτριος Κιμ. Θεοδωρόπουλος συνέταξε κατόπιν εντολής της συντονιστικής επιτροπής των υποχρεωτικά μεταταγμένων στην πρωτοβάθμια την παρακάτω εξώδικη όχληση-διαμαρτυρία προς το ΥΠΟΠΑΙΘ για την διεκδίκηση των οργανικών θέσεων των μεταταγμένων όλων των ειδικοτήτων.

Όσοι επιθυμούν να συνυπογράψουν την εξώδικη να αποστείλουν στο e-mail ozarampo@ath.forthnet.gr τα εξής στοιχεία: Όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, ειδικότητα εκπαιδευτικού και το παρακάτω κείμενο:

«Εξουσιοδοτώ τον δικηγόρο Θεσσαλονίκης Δημήτριο Θεοδωρόπουλο να με συμπεριλάβει στην εξώδικη όχληση διεκδίκησης των οργανικών θέσεων που θα επιδοθεί στο ΥΠΟΠΑΙΘ.»

Επισημαίνεται ότι δεν απαιτείται καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΖΑΡΑΜΠΟΥΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑ (Για πληροφορίες τηλ. 6979774768)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ


 

Ένα σχόλιο

  1. Μισό λεπτό, οι προϋπάρχουσες ειδικότητες δεν έχουν πλέον οργανικές όχι μόνο ισάριθμες με τους μεταταχθέντες αλλά και αρκετές παραπάνω, με βάση τις -έστω κατα προσέγγιση- ανάγκες των δ/νσεων; Έτσι δεν διενεργήθηκαν και οι μεταθέσεις των προϋπαρχουσών ειδικοτήτων στα τέλη αυγούστου;;;; Σε ό,τι αφορά τις μη προϋπάρχουσες ειδικότητες, το εξώδικο είναι ελλειπές γιατί αιτείται τη σύσταση οργανικών κατά τον αριθμό των μεταταχθέντων. Το θέμα όμως είναι η σύσταση οργανικών σύμφωνα με τις ανάγκες των σχολείων, ώστε να μπορούν οι συνάδελφοι να μετατεθούν στους τόπους των συμφερόντων τους. Γιατί, τι νόημα έχει να έχω π.χ. την οικογένειά μου στην αθήνα και να είμαι εγκλωβισμένος στη χίο, όταν και στη χίο και στην αθήνα υπάρχουν κενά;

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...