Home / HEADER-NEWS / Εγγραφές από 14-09-2015 έως και 18-09-2015 για το e-learning πρόγραμμα του ΕΥΖΗΝ

Εγγραφές από 14-09-2015 έως και 18-09-2015 για το e-learning πρόγραμμα του ΕΥΖΗΝ

Δημοσιεύτηκε: 9:35 μμ Σεπτέμβριος 4th, 2015  


eyzin

Στόχος

Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος αποτελεί η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε θέματα διατροφής, σωματικής δραστηριότητας και υγείας με σύγχρονες μεθόδους τηλεκπαίδευσης, με σκοπό να συμβάλουν κατ’ επέκταση στη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών και των συνηθειών σωματικής δραστηριότητας των μαθητών τους, να προωθήσουν την υγιή σωματική τους ανάπτυξη και την πνευματική τους απόδοση και τελικά, να προάγουν την υγεία τους.

Προαπαιτούμενα

Τα προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του προγράμματος από τους ενδιαφερόμενους είναι η πρόσβαση στο διαδίκτυο, η κατοχή προσωπικού e-mail και βασικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Το πρόγραμμα διεξάγεται δωρεάν μέσω του διαδικτύου, προσφέροντας τη δυνατότητα αυτόνομης παρακολούθησης των διαλέξεων, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία του συμμετέχοντα σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο και για κάποιο συγκεκριμένο χρόνο. Οι διαλέξεις του προγράμματος έχουν τη μορφή βιντεοπαρουσιάσεων και για κάθε διάλεξη υπάρχουν συνοδευτικές σημειώσεις σε μορφή pdf. Οι διαλέξεις του προγράμματος διατίθενται σταδιακά και είναι απαραίτητη η επιτυχής ολοκλήρωση της εξέτασης της μιας διάλεξης, προκειμένου να είναι δυνατή η παρακολούθηση της επόμενης.           

Θεματικές Ενότητες

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελείται από δύο (2) θεματικές ενότητες, που η κάθε μια περιέχει έντεκα (11) και δώδεκα (12) διαλέξεις, αντίστοιχα. Αρχικά, με την Α’ Θεματική Ενότητα, το πρόγραμμα στοχεύει στην ενημέρωση του εκπαιδευτικού, αναφορικά με κάποια γενικά θέματα που άπτονται της διατροφής του ανθρώπου, ούτως ώστε να αποκτήσει ένα απαραίτητο βασικό υπόβαθρο. Στη συνέχεια, με τη Β’ Θεματική Ενότητα, στόχο του προγράμματος αποτελεί η ειδικότερη επιμόρφωση του εκπαιδευτικού για θέματα που αφορούν τη σωματική ανάπτυξη, τη διατροφή, τη σωματική δραστηριότητα και γενικότερα την υγεία των παιδιών και των εφήβων.​

Για την παρακολούθηση της Β’ θεματικής ενότητας, είναι απαραίτητη η επιτυχής ολοκλήρωση της Α’ θεματικής ενότητας.

 Ο 3ος κύκλος του προγράμματος θα ξεκινήσει στις  21-09-2015 

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 14-09-2015 έως και 18-09-2015

O 3ος κύκλος του προγράμματος ο οποίος θα ξεκινήσει στις 21/09/2015, αφορά στις ίδιες θεματικές ενότητες με τους 2 προηγούμενους κύκλους  και απευθύνεται σεδιορισμένους εκπαιδευτικούς που διαθέτουν εξαψήφιο Αριθμού Μητρώου, καθώς και σε αναπληρωτές, ωρομίσθιους και εκπαιδευτικούς ιδιωτικών σχολείων.

Για να ενημερώνεστε για τις δράσεις του προγράμματος ΕΥΖΗΝ  μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter και στο facebook.

https://eyzin.minedu.gov.gr/Pages/e-Learning/Teachers_elearning.aspx

https://fresheducation.gr/?p=8468


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...