Home / HEADER-NEWS / Cambridge English Scale

Cambridge English Scale

Δημοσιεύτηκε: 4:25 μμ Σεπτέμβριος 9th, 2015  


hau3

Από τον Ιανουάριο του 2015, το Cambridge English άρχισε να χρησιμοποιεί ένα νέο τρόπο αναφοράς αποτελεσμάτων για τις εξετάσεις που θα παρέχει λεπτομερέστερες πληροφορίες για την απόδοση στις εξετάσεις – το Cambridge English Scale.

Οι εξετάσεις μας στο Cambridge English Scale

The Cambridge English Scale

To Cambridge English Scale είναι μια γκάμα βαθμολογιών που χρησιμοποιούνται για την αναφορά των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του Cambridge English. Είναι βασισμένο στο υπάρχον σύστημα αναφοράς αποτελεσμάτων και σε χρόνια έρευνας και είναι σχεδιασμένο ώστε να συμπληρώνει το Common European Framework of Reference for Languages (CEFR).

Το Cambridge English Scale επιτρέπει πιο ξεκάθαρη αναφορά αποτελεσμάτων σε όλες τις εξετάσεις Cambridge English και καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες των υποψηφίων, των καθηγητών, των πανεπιστημίων και των κυβερνητικών φορέων.

Η κλίμακα Cambridge English Scale θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται ως εξής.

  • Από τον Ιανουάριο του 2015 – Cambridge English: First, First for Schools, Advanced and Proficiency
  • Από τον Αύγουστο του 2015 – Cambridge English: Key, Key for Schools, Preliminary and Preliminary for Schools
Οφέλη
  • Πιο λεπτομερή αποτελέσματα – οι υποψήφιοι λαμβάνουν μια βαθμολογία για κάθε δεξιότητα (Reading, Writing, Listening και Speaking) και  για την ενότητα Use of English. Επίσης, λαμβάνουν και μια γενική βαθμολογία για τις εξετάσεις με βάση το Cambridge English Scale.
  • Ξεκάθαρο και σαφές – τα αποτελέσματα σε όλες τις εξετάσεις Cambridge English θα βασίζονται στην ίδια κλίμακα. Οι βαθμολογίες στο Cambridge English Scale θα αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες τυποποιημένες βαθμολογίες και τα προφίλ των υποψηφίων.
  • Εύκολη σύγκριση απόδοσης – η αντιστοίχιση των εξετάσεών Cambridge English με το CEFR και μεταξύ τους είναι ξεκάθαρη. Τα αποτελέσματα στην κλίμακα επίσης δίνουν σαφέστερη εικόνα της προόδου του υποψηφίου από τη μία εξέταση στην επόμενη.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εφαρμογή του του Cambridge English Scale σε συγκεκριμένες εξετάσεις παρακαλούμε δείτε τα εξής:


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...