Home / HEADER-NEWS / 163 αναπληρωτές έκαναν αίτηση για να διδάξουν στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία. Οι πρώτοι πίνακες κατάταξης

163 αναπληρωτές έκαναν αίτηση για να διδάξουν στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία. Οι πρώτοι πίνακες κατάταξης

Δημοσιεύτηκε: 12:11 μμ Σεπτέμβριος 29th, 2015  


piramatika

Ανακοινώθηκε η μοριοδότηση των εκπαιδευτικών που έχουν καταθέσει αίτηση για να εργαστούν στα Πειραματικά Σχολεία. Στους πίνακες περιλαμβάνονται συνολικά 163 εκπαιδευτικοί με τους περισσότερους εξ αυτών στην ειδικότητα των φιλολόγων για την οποία βέβαια υπάρχουν και οι περισσότερες θέσεις.

Σημειώνουμε ότι αν κάποιος εκπαιδευτικός προσληφθεί σε πειραματικό σχολείο και δεν απενεργοποιήσει την αίτησή του, παραμένει η αίτησή του ενεργή και για τους πίνακες αναπληρωτών, όπως ενημερωθήκαμε από το Υπουργείο Παιδείας. Αν δεν απενεργοποιήσει την αίτησή του και κληθεί ως αναπληρωτής στη γενική εκπαίδευση θα υποστεί τις κυρώσεις της διαγραφής από τους πίνακες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στους πίνακες δεν περιλαμβάνονται εκπαιδευτικοί που έκαναν αίτηση, αλλά δεν έχουν επιτυχία στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ. Στην περίπτωση αυτή συμπεριλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων, για τους οποίους έχουν εξαντληθεί ή δεν υπάρχουν οι σχετικοί πίνακες (ΠΕ70, ΠΕ71).

Τα μόρια της προϋπηρεσίας υπολογίστηκαν με ενιαίο τρόπο από τη ΔΕΠΠΣ κατόπιν άντλησης των σχετικών στοιχείων από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών, μη λαμβανομένου υπόψη του διπλασιασμού των μορίων για την υπηρεσία σε δυσπρόσιτα σχολεία (οι μήνες προϋπηρεσίας διαιρέθηκαν δια εννέα για να υπολογιστεί ο αριθμός των ετών προϋπηρεσίας και κάθε έτος μοριοδοτήθηκε με 0,5 μόρια).

Σημειώνουμε ως news.gr ότι από τη στιγμή που στηρίχτηκαν στον πίνακα αναπληρωτών δεν προσμετρήθηκαν τα μόρια προϋπηρεσίας των ετών 2010-2011 και 2011-2012, για όσους εργάστηκαν σε δημόσια σχολεία και τα οποία δεν αποτυπώνονται στον πίνακα. Αυτός είναι και ο λόγος που για κάποιος εκπαιδευτικούς ενώ η προϋπηρεσία που προσμετρήθηκε από τα σχολεία είναι 40 και 45 μήνες, γιατί ενδεχομένως εργάστηκαν και το 2010-2012, τελικά μοριοδοτήθηκαν για λιγότερους μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση μόνο ηλεκτρονικά στο depps@minedu.gov.gr μέχρι και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Καλόγηρος Βασίλειος

news.gr

OI ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΔΩ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...