Home / Featured / Τι θα χρειαστείτε για να εργαστείτε ως αναπληρωτής σε εκκλησιαστικά σχολεία

Τι θα χρειαστείτε για να εργαστείτε ως αναπληρωτής σε εκκλησιαστικά σχολεία

Δημοσιεύτηκε: 3:06 μμ Αύγουστος 5th, 2015  


kathigitis

Όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν ως αναπληρωτές και ωρομίσθιοι στα εκκλησιαστικά γυμνάσια και λύκεια θα πρέπει να στείλουν οι ίδιοι ηλεκτρονικά, στο τμήμα Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, το βιογραφικό τους σημείωμα στο οποίο θα αναγράφεται ο κλάδος και το ΑΦΜ και επικουρικά, συστατική επιστολή από προσωπικότητα της Ορθοδοξίας).

Η αποστολή των πιο πάνω γίνεται για τους κλάδους ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03 στο opolymenakou@minedu.gov.gr και για τους κλάδους ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ09, ΠΕ11, ΠΕ19-20 στο vpapavassiliou@minedu.gov.gr

Η αποστολή βιογραφικών και συστατικών επιστολών δε θα γίνει λοιπόν από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αλλά από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους. Στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης οι υποψήφιοι, που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για πρόσληψη σε Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, θα κληθούν να καταθέτουν στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, επιπροσθέτως της σχετικής αίτησης-δήλωσης, και Υπεύθυνη Δήλωση ανάληψης προσωπικής ευθύνης αποστολής σε ψηφιακή μορφή των απαιτούμενων δικαιολογητικών πρόσληψης στην Εκκλησιαστική Εκπαίδευση.

Σε περίπτωση μη συνυποβολής της προαναφερθείσας Υπεύθυνης Δήλωσης, η καταχώριση της προτίμησης των Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης δεν συντελείται, όπως ρητά αναγράφεται στο Κεφάλαιο Δ΄ παρ. 3, (σελ. 21) της ανωτέρω σχετικής εγκυκλίου.

Το ανά Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διαβιβαστικό έγγραφο με τα ονοματεπώνυμα και τον ΑΦΜ των υποψηφίων αναπληρωτών ανά ειδικότητα, να αποστέλλεται μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Υπηρεσίας deektha@minedu.gov.gr.

Τέλος, για τα έως τη λήψη του παρόντος κατατεθέντα προαναφερθέντα σχετικά δικαιολογητικά, να αποσταλούν με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο (κατά προτίμηση, σαρωμένα και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις προαναφερθείσες διευθύνσεις, ή με απλό ταχυδρομείο).

Καλόγηρος Βασίλειος

newsbeast.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...