Home / Featured / Τα λάθη (;) του Υπ. Παιδείας γελοιοποιούν ολόκληρο το εκπαιδευτικό σύστημα

Τα λάθη (;) του Υπ. Παιδείας γελοιοποιούν ολόκληρο το εκπαιδευτικό σύστημα

Δημοσιεύτηκε: 6:35 πμ Αύγουστος 27th, 2015  


lol

Τα νέα ήλθαν να γελοιοποιήσουν ολόκληρο το σύστημα της εκπαίδευσης.

Μια … παράληψη του Υπουργείου να δημοσιεύσει σε ΦΕΚ τις εγκυκλίους των αναπληρωτών, φέρνει ξανά στις Δ/νσεις Εκπ/σης ΟΛΟΥΣ τους αναπληρωτές που ανέρχονται σε χιλιάδες, για να επικαιροποιήσουν  τις αιτήσεις τους.

Η προσφυγή ομάδας αναπληρωτών στα δικαστήρια είχε ως αποτέλεσμα  να αναδείξει τελικά ως μείζον θέμα τη μη δημοσίευση της εγκυκλίου σε ΦΕΚ, με αποτέλεσμα:

*          Μόλις δημοσιοποιηθεί η νέα εγκύκλιος, χιλιάδες αναπληρωτές να ξαναπάνε στις Δ/νσεις Εκπ/σης, είτε για να επικαιροποιήσουν την αίτησή τους, είτε για να την τροποποιήσουν, είτε για να υποβάλουν νέες όσοι δεν είχαν κάνει.

*          Η προθεσμία θα δοθεί θα είναι 7 εργάσιμες ημέρες.

Τι σημαίνει αυτό;

Τεράστιες καθυστερήσεις στις προσλήψεις των αναπληρωτών από τη μια και χιλιάδες χαμένες εργατοώρες για τους αναπληρωτές, αλλά και για το ελάχιστο προσωπικό των διευθύνσεων εκπαίδευσης.

Η πληροφόρηση είναι από τον αιρετό του ΚΥΣΠΕ Δημήτρη Μπράτη, ενώ περιμένουμε και την επίσημη πληροφόρηση του Υπουργείου Παιδείας…

e-mesara.gr


 

Ένα σχόλιο

  1. Να προσθέσω και τις νέες οργανικές κοινών ειδικοτήτων στην Πρωτοβάθμια, οι οποίες συστάθηλαν , μεν, με ΦΕΚ αλλά όχι ονομαστικά.Αποτέλεσμα; Δεν θα δοθούν φέτος! Τώρα αν υποψιαστώ κάποιου είδους σκοπιμότητα εδώ θα είμαι καχύποπτη;

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...