Home / Featured / Προσωρινοί Αξιολογικοί Πίνακες Υποψηφίων Εκπαιδευτικών ΣΔΕ

Προσωρινοί Αξιολογικοί Πίνακες Υποψηφίων Εκπαιδευτικών ΣΔΕ

Δημοσιεύτηκε: 3:50 μμ Αύγουστος 6th, 2015  


SDE

Προσωρινοί Αξιολογικοί Πίνακες Υποψηφίων Εκπαιδευτικών ΣΔΕ

Αφορά την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας. (Αρ. πρωτ. 113736/Κ1/15-07-2015)

https://www.gslll.edu.gr/


 

Ένα σχόλιο

  1. Εκεί στη Διά Βίου είστε Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι που βγάζετε εκτός διαδικασίας συναδέλφους που έστειλαν το φάκελό τους μία και δύο μέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, αλλά λόγω καθυστέρησης του ταχυδρομείου δεν έφτασε ο φάκελος σε εσάς εντός προθεσμίας.

    Είναι Α-Ν-Η-Κ-Ο-Υ-Σ-Τ-Ο να βγάζετε προκήρυξη που να μη λαμβάνει υπόψη την ημερομηνία αποστολής (σφραγίδα ταχυδρομείου) αλλά το πότε θα φτάσει στα χεράκια σας! Απαράδεκτοι!

    ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ!
    Ο Αθηναίος είχε μια βδομάδα να προετοιμάσει το φάκελό του, ενώ κάποιος σε απομακρυσμένη περιοχή πολύ λιγότερο. Το θεωρείτε ισονομία και ίσες ευκαιρίες αυτό; Απαράδεκτοι!

    Και δεν μιλάμε για ένα απλό χαρτί αίτησης, αλλά για ολόκληρο φάκελο με ένα σωρό δικαιολογητικά για τον οποίο καθορίζατε μέχρι και ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, μην κουραστείτε για να τα οργανώσετε. Απαράδεκτοι!

    Έστω και την ύστατη ώρα, αποδείξτε ότι σας έχει μείνει έστω και λίγη τσίπα και αποδεχτείτε φακέλους που έχουν σφραγίδα ταχυδρομείου πρότερη της ημερομηνίας εκπνοής της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.
    Σταματήστε να πρωτοτυπείτε αρνητικά, σε βάρος ανθρώπων που (όπως όλοι οι συμπολίτες μας) λόγω της οικονομικής συγκυρίας βάλλονται από παντού.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...