Home / Featured / Μετά τον αγιασμό οι προσλήψεις των αναπληρωτών!

Μετά τον αγιασμό οι προσλήψεις των αναπληρωτών!

Δημοσιεύτηκε: 8:34 μμ Αύγουστος 27th, 2015  


mpaltaskourakis
Έστειλε χθες του υπουργείο για δημοσίευση σε ΦΕΚ και τις τρεις εγκυκλίους πρόσληψης αναπληρωτών (Γενικής, Ειδικής, Μουσικής).
Ακυρώνεται η προηγούμενη διαδικασία. Ακυρώνονται οι προηγούμενες αιτήσεις και προβλέπεται νέα από τη δημοσίευση για υποβολή αιτήσεων.
Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να κάνουν νέα αίτηση , παίρνοντας νέο αριθμό πρωτοκόλλου, από τις Δ/νσεις Εκπαίδευσης, ακόμα κι αν δεν κάνουν καμία αλλαγή.
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ
Από τον Φεβρουάριο γνώριζε το πρόβλημα το υπουργείο παιδείας και δεν έκανε τίποτα!!!
Οι σύλλογοι των αναπληρωτών κατόπιν υποδείξεων των δικηγόρων τους είχαν προσφύγει από το χειμώνα στο ΣτΕ για όλες τις νέες αλλαγές που έγιναν με τους διάφορους πίνακες και τις ανατροπές μέσω αυτών στην κατάταξη στον γενικό πίνακα, όπως επίσης και για την μη έκδοση ΦΕΚ για τους διορισμούς των αναπληρωτών.
Οι εκπρόσωποι των αναπληρωτών δήλωναν συνέχεια στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου από τον Φεβρουάριο ότι θα υπάρχει πρόβλημα με τους πίνακες και το απαιτούμενο ΦΕΚ για τους διορισμούς. Κανείς όμως στο υπουργείο δεν τους άκουγε!!!
Το ΣτΕ τους δικαίωσε και τώρα «τρέχει» το υπουργείο, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, να προλάβει να βγάλει ΦΕΚ για τον διορισμό των αναπληρωτών για να καλύψει τα χιλιάδες κενά στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
www.xenesglosses.eu

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...