Τελευταία Νέα

Παρασκευή, 06/08/2021, 00:25


Home / Featured / Η ανακοινοποίηση στο ορθό της εγκυκλίου Ειδικής Αγωγής χωρίς πίνακες μεταπτυχιακών

Η ανακοινοποίηση στο ορθό της εγκυκλίου Ειδικής Αγωγής χωρίς πίνακες μεταπτυχιακών

Δημοσιεύτηκε: 3:07 μμ Αύγουστος 19th, 2015  


eidiki

Δελτίο Τύπου

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τις/τους ενδιαφερόμενες/ους ότι ανακοινοποιήθηκε στο ορθό η εγκύκλιος με θέμα «Πρόσκληση υποψήφιων αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης για ένταξη στους πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών ΕΑΕ σχ. έτους 2015-6».

Σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο όσες/οι αναπληρώτριες/τες έχουν ενταχθεί στους εν λόγω πίνακες έως και το 2014-5 αξιοποιώντας το μεταπτυχιακό τους τίτλο δεν χρειάζεται να αποστείλουν προς εξέταση τα δικαιολογητικά που αφορούν τις σπουδές τους στο ΙΕΠ (εφόσον τα πτυχία τους έχουν κριθεί συναφή με την ΕΑΕ από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου). Μόνο όσοι μεταπτυχιακοί τίτλοι δεν έχουν υποβληθεί μέχρι τώρα θα κριθεί η συνάφειά τους από την αρμόδια επιστημονική επιτροπή του ΙΕΠ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Διαδικασία και κριτήρια για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας στα σχολεία, τα ΙΕΚ και τα ΣΔΕ

Διευκρινίζεται ότι σε επόμενη φάση το ΙΕΠ θα απευθύνει πρόσκληση στις/στους ενδιαφερόμενες/ους, ώστε να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ειδική επιστημονική επιτροπή που συστάθηκε από επιστήμονες και επαΐοντες στον χώρο της ειδικής αγωγής, έργο της οποίας είναι να εξετάσει αναλυτικά τη συνάφεια των διαφόρων μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων με την ειδική αγωγή. Η διαδικασία αυτή θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του σχ. έτους 2015-6. Διευκρινίζεται ότι τα πορίσματα αυτής της επιτροπής δεν συνδέονται με την αναγνώριση της προϋπηρεσίας σε δομές ΕΑΕ, η οποία δε θα θιγεί σε καμιά περίπτωση.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε

Πρόσκληση υποψήφιων αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για ένταξη στους πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών ΕΑΕ σχολ. έτους 2015-2016

Η ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΝΕΥ ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ε.Α.Ε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΑΝΕΥ ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ε.Α.Ε.

https://seepea-stella.blogspot.gr/

TO ΦΕΚ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ

ΦΕΚ – Ορισμός κριτηρίων συνάφειας Μεταπτυχιακών-Διδακτορικών με την Ε. Α. Ε.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Οι εκπαιδευτικοί που διορίζονται ως μόνιμοι στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Σε συνέχεια του από 2/8/2021 σχετικού δελτίου τύπου, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ...