Home / HEADER-NEWS / Για ποιες σχολικές μονάδες θα γίνει αναστολή συγχωνεύσεων και καταργήσεων

Για ποιες σχολικές μονάδες θα γίνει αναστολή συγχωνεύσεων και καταργήσεων

Δημοσιεύτηκε: 1:46 μμ Αύγουστος 24th, 2015  


 

agefstratiossxolio

Αναστέλλονται συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων για την νέα σχολική χρονιά

Την αναστολή εφαρμογής αποφάσεων συγχωνεύσεων, καταργήσεων, υποβιβασμών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προβλέπει απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με την απόφαση αναστέλλεται η συγχώνευση Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2015-2016 κατά το μέρος που αφορά: Στη συγχώνευση του 1/θ Δ.Σ. Τριφυλλίων, του 2/θ Δ.Σ. Γυψοχωρίου, του 2/θ Δ.Σ. Λάκας και του 2/θ Δ.Σ. Δροσερού σε ένα νέο 6/θ Δ.Σ. Δροσερού, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης σύμφωνα με το dikaiologitka.gr αναστέλλεται η εφαρμογή της αριθμ. 71338/ Δ4/24-06-2011 (ΦΕΚ 1573/τ.Β’/27-06-2011) Υπουργικής απόφασης με θέμα: «Υποβιβασμός, Συγχώνευση και Κα-τάργηση Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων» για το σχολικό έτος 2015-2016, κατά το μέρος που αφορά:

Στην κατάργηση του 3/θ Δ.Σ. Καρυώτικων, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Πελοποννήσου.

Στην κατάργηση του 2/θ Δ.Σ. Ρίζας, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, της Περιφερεια-κής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Πελοποννήσου.

Στην συγχώνευση του 2/θ Δ.Σ. Στενωσιάς και του 4/θ Δ.Σ. Χανδρινού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκ-παίδευσης Μεσσηνίας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Πελοποννήσου.

Παράλληλα αναστέλεται η κατάργηση Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων» για το σχολικό έτος 2015-2016,ως εξής:

Στη συγχώνευση του 1/θ Δ.Σ. Καρκαδιώτισσας και του 8/θ Δ.Σ. Προφήτη Ηλία σε ένα νέο 8/θ Δ.Σ. Προφήτη Ηλία, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Κρήτης.

Στη συγχώνευση του 4/θ Δ.Σ. Γοργόπης και του 1ου 6/θ Δ.Σ. Αξιούπολης σε ένα νέο 1o 10/θ Δ.Σ. Αξιούπολης, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Κεντρικής Μα-κεδονίας.

Στη συγχώνευση του 3/θ Δ.Σ. Τούμπας και του 8/θ Δ.Σ. Ευρωπού σε ένα νέο 10/θ Δ.Σ. Ευρωπού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Κεντρικής Μα-κεδονίας.

Παράλληλα αναστέλλονται οι υποβιβασμοί Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων» για το σχολικό έτος 2015-2016 ως εξής:

Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Άγρας Λέσβου, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βο-ρείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ.

Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Σκου-τάρου Λέσβου, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ.

Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Ιππείου Λέσβου, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βο-ρείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ.

Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Άντισ-σας, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ.

Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Στύψης, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ.

Στον υποβιβασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 12/θ σε 7/θ.

Στον υποβιβασμό του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μυ-τιλήνης, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βο-ρείου Αιγαίου, από 12/θ σε 7/θ.

Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Καλλι-μασιάς, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ.

Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Νενήτων, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ.

Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Φούρνων Κορσέων, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 4/θ.

Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Κοντα-κέικων, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ.

Στην κατάργηση του 67ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Δυ-τικής Ελλάδας.

Στην συγχώνευση του 1/θ Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλιάς με το 6/θ Δημοτικό Σχολείο Λιδωρικίου σε ένα νέο 6/θ Δημοτικό Σχολείο Λιδωρικίου με έδρα το Λιδωρίκι, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Στερεάς Ελλάδας.

Στην συγχώνευση του 2/θ Δημοτικού Σχολείου Μα-ραθιά με το 6/θ Δημοτικό Σχολείο Ευπαλίου σε ένα νέο 6/θ Δημοτικό Σχολείο Ευπαλίου με έδρα το Ευπάλιο, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Στερεάς Ελλάδας.

Στην συγχώνευση του 1/θ Νηπιαγωγείου Μαραθιά με το 1/θ Νηπιαγωγείο Ευπαλίου σε ένα νέο 1/θ Νηπιαγωγείο Ευπαλίου, με έδρα το Ευπάλιο, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Στερεάς Ελλάδας

https://www.dikaiologitika.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...