Home / Featured / Προσλήψεις νηπιαγωγών στο ΕΚΠΑ

Προσλήψεις νηπιαγωγών στο ΕΚΠΑ

Δημοσιεύτηκε: 10:11 πμ Ιούλιος 14th, 2015  


ekpa

Στη σύναψη συμβάσεων με πέντε νηπιαγωγούς θα προχωρήσει το Πανεπιστήμιο Αθηνών για τις ανάγκες του έργου με τίτλο: «Ανάπτυξη πρακτικών προώθησης του γραμματισμού των νηπίων μέσα από την ατομική και ομαδική συμμετοχή τους σε καταστάσεις παιχνιδιού οργανωμένες σε παιδικούς σταθμούς και εναλλακτικές μορφές αξιολόγησης».

Κατάθεση προτάσεων

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν την πρότασή τους ηλεκτρονικά στην διεύθυνση rc@elke.uoa.gr, με συνημμένο αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και σκαναρισμένα αντίγραφα πτυχίων, δικαιολογητικών, βεβαιώσεων, συστατικών επιστολών και οτιδήποτε άλλο κρίνεται σκόπιμο κατά την κρίση των υποψήφιων προς απόδειξη των προσόντων τους, σημειώνοντας στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος:

Πρόταση κ/κας ………………. στο πλαίσιο της υπ’αρ. ……./2015 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Προσοχή! Παρακαλείστε τα μέγεθος των συνημμένων αρχείων να μην ξεπερνά τα 10 ΜΒ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ορίζεται η Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 (24/07/2015).

Χρονική διάρκεια σύμβασης – αμοιβές

Η διάρκεια της σύμβασης είναι από την 1.9.2015 έως 31.8.2016. Η σύμβαση δύναται να παραταθεί μέχρι την ολοκλήρωση του ερευνητικού προγράμματος.

Η συνολική μικτή αποζημίωση ανά ανθρωπομήνα είναι 1.250,00€, συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων. Η αποζημίωση θα καταβάλλεται είτε συνολικά / είτε και τμηματικά, με την έκδοση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών.

Απαραίτητα προσόντα

  1. Πτυχίο της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο ιδρύματος της αλλοδαπής Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών ή Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία ή Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ή Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική ηλικία ή Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία ή Παιδαγωγικού Νηπιαγωγών ή Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού.
  2. Τουλάχιστον διετή επαγγελματική εμπειρία σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Επιθυμητά προσόντα

ΕΠ1: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών σε αντικείμενο συναφές με την προσχολική αγωγή – εκπαίδευση.

ΕΠ2: Παρακολούθηση σεμιναρίων σε θέματα προσχολικής αγωγής – εκπαίδευσης

Διαδικασία επιλογής

Oι υποψήφιοι οι οποίοι δεν πληρούν ένα ή περισσότερα απαραίτητα προσόντα απορρίπτονται από την επιτροπή αξιολόγησης. Όσοι υποψήφιοι πληρούν τα απαραίτητα προσόντα, καλούνται σε συνέντευξη από την προαναφερόμενη επιτροπή. Εν συνεχεία, με την ολοκλήρωσή των συνεντεύξεων, η επιτροπή βαθμολογεί (α) τις προτάσεις ως προς τα απαραίτητα και τα επιθυμητά προσόντα των υποψηφίων, όπως αυτά αναγράφονται πιο πάνω ανά ειδικότητα βάσει των βιογραφικών σημειωμάτων και των προσκομιζόμενων δικαιολογητικών, και (β) τη συνέντευξη.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη

Επιμέλεια: Καλόγηρος Βασίλειος

NEWS.GR

……………………………………………………………………..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

130 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...