Home / HEADER-NEWS / Παράσταση διαμαρτυρίας των αποδεσμευμένων εκπαιδευτικών προς μετάταξη στη Διοικηση

Παράσταση διαμαρτυρίας των αποδεσμευμένων εκπαιδευτικών προς μετάταξη στη Διοικηση

Δημοσιεύτηκε: 5:41 μμ Ιούλιος 23rd, 2015  


letter

Σήμερα, 23 Ιουλίου 2015, και ώρα 12:00, το Συντονιστικό  Όργανο των αποδεσμευμένων εκπαιδευτικών  προς μετάταξη στη Διοίκηση, μαζί με συναδέρφους από τη Θεσσαλονίκη και με μέλη της ΠΟΣΥΠ έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ανανιάδη Παναγιώτη και εξέθεσε τα προβλήματα των υπό μετάταξη εκπαιδευτικών και ζήτησε από τον Περιφερειακό Διευθυντή να μεταφέρει στην Πολιτική Ηγεσία την ανάγκη να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν το σύνολο των μετατάξεων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε σημαντικός αριθμός εκπαιδευτικών και συζήτησαν από κοινού με τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΣΥΠ, την αιρετό εκπρόσωπο στο ΚΥΣΔΙΠ κ. Ντάρμα Σταματία, την Πρόεδρο των Διοικητικών Υπαλλήλων του Συλλόγου Μακεδονίας-Θράκης κ. Κομψοπούλου Γεωργία και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Φωτιάδη Σάββα τις περεταίρω ενέργειες τους, συνδικαλιστικές και νομικές, προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι μετατάξεις.

Ως πρώτο βήμα αποφασίστηκε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας στην Αθήνα της οποίας η ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

 Συνάδερφοι σας καλούμε σε αγωνιστική εγρήγορση.

Επικοινωνήσετε με το συντονιστικό όργανο ώστε να ενημερωθείτε για τις κινήσεις μας από εδώ και πέρα, τις οποίες θα κλιμακώσουμε, ώσπου να δικαιωθούμε.

 

Γκουλιάμη Μαργαρίτα τηλ. 6945087969

Τσώνου Χρυσούλα  τηλ. 6977123809

Κατσώχη Μαρία τηλ. 6945437735

Γκάνης Σεραφείμ  τηλ. 6972214118

Μαλλίνη Θεοδώρα  τηλ. 6979101917


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...