Τελευταία Νέα

Τετάρτη, 29/06/2022, 03:50


Home / HEADER-NEWS / Μεταπτυχιακό για εκπαιδευτικούς από Α.Π.Θ. και Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Μεταπτυχιακό για εκπαιδευτικούς από Α.Π.Θ. και Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Δημοσιεύτηκε: 8:32 μμ Ιούλιος 21st, 2015  


ptyxio

Από την 1η έως και τις 15 Σεπτεμβρίου μπορούν να καταθέτουν ηλεκτρονικά αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για το ΔΔΜΠΣ «Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες Μάθησης» που διοργανώνεται από τα Τμήματα Επιστημών Προσχολικής Εκπαίδευσης και Αγωγής ΑΠΘ, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ και Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ποιοι γίνονται δεκτοί

Στο ΔΔΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι ΑΕΙ της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής θετικών και θεωρητικών σπουδών. Η διάρκεια σπουδών είναι τέσσερα (4) εξάμηνα (120ECTS). Συνολικός αριθμός εισακτέων μεταπτυχιακών φοιτητών: 45. Οι υπότροφοι του Ι.Κ.Υ. γίνονται δεκτοί καθ’ υπέρβαση, χωρίς να υποβληθούν σε εξεταστική διαδικασία.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Αριθμός εισακτέων Στρατιωτικών Σχολών 2022 - Συμπληρωματική Προκήρυξη

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητάς τους από την 1ηέως την 15ηΣεπτεμβρίου 2015, ακολουθώντας το σύνδεσμο https://learntech.web. auth.gr/learntech.

Διαδικασία Επιλογής

Η διαδικασία επιλογής για όλους τους υποψηφίους περιλαμβάνει:

Συνέντευξη με παρουσίαση διάρκειας οκτώ λεπτών (5’ παρουσίαση συν 3’ ερωτήσεις) ενός θέματος από τα πεδία: α. θεωρίες μάθησης ή β. τεχνολογίες μάθησης. Το θέμα επιλέγεται από πριν από τον/την υποψήφιο/α. Η παρουσίαση γίνεται με την παράλληλη χρήση διαφανειών (π.χ. PowerPoint) που έχει ετοιμάσει ο/η υποψήφιος/α και παραδίδει στην επιτροπή σε ψηφιακή μορφή πριν από την έναρξη της συνέντευξης
αξιολόγηση κατανόησης αγγλικού επιστημονικού κειμένου (ανεξάρτητα από την κατοχή πιστοποιητικού γλωσσομάθειας επιπέδου τουλάχιστον Β2 στην αγγλική γλώσσα). Ο/η υποψήφιος/α καλείται μέσα σε 15 λεπτά να γράψει περίληψη του κειμένου που θα του δοθεί και να απαντήσει σε ερωτήσεις ανάπτυξης στα ελληνικά.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής σε δημόσια ΓΕΛ/ΕΠΑΛ

Η επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών/φοιτητριών πραγματοποιείται με τη συνεκτίμηση των παρακάτω κριτηρίων:

pinakion

Απαραίτητη προϋπόθεση επιτυχίας είναι ο/η υποψήφιος/α να συγκεντρώσει συνολικά τουλάχιστον 10 μόρια στην κατανόηση αγγλικού επιστημονικού κειμένου και στην προφορική εξέταση-παρουσίαση.

Πληροφορίες

Ιστοσελίδα ΔΔΜΠΣ

newsbeast.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα «eSchools» για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Το Ολοκληρωμένο Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με ...