Home / HEADER-NEWS / Έναρξη διαδικασιών συνένωσης των επιστημονικών φορέων Γερμανικής γλώσσας ( ΣΥ.ΚΑ.ΓΕ. – DLV και Π.Ε.ΚΑ.ΓΕ.Π.Ε.)

Έναρξη διαδικασιών συνένωσης των επιστημονικών φορέων Γερμανικής γλώσσας ( ΣΥ.ΚΑ.ΓΕ. – DLV και Π.Ε.ΚΑ.ΓΕ.Π.Ε.)

Δημοσιεύτηκε: 12:17 μμ Ιούλιος 14th, 2015  


german

Αγαπητά μέλη,

Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για την περαιτέρω ισχυροποίηση και αναβάθμιση του κλάδου μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την έναρξη των διαδικασιών συνένωσης του Συλλόγου Καθηγητών της Γερμανικής Γλώσσας στην Ελλάδα (ΣΥ.ΚΑ.Γ.Ε. – DLV) και της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΚΑ.ΓΕ.Π.Ε.), η οποία αποφασίστηκε σε συνέχεια σχετικών ζυμώσεων και επαφών των Προέδρων και των Διοικητικών Συμβουλίων των ως άνω Επιστημονικών Φορέων.

Επισφραγίζοντας την απόφαση αυτή, που θεωρούμε ότι θα αποβεί σε όφελος τόσο των μελών μας όσο και όλων των εμπλεκομένων στη διδασκαλία και την προώθηση των Γερμανικών ως Ξένης Γλώσσας, αποφασίστηκε η συν-διοργάνωση Hμερίδας επιμόρφωσης και Έκθεσης γερμανόφωνου διδακτικού υλικού στην Αθήνα, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015 στον Πολυχώρο Athinais(Καστοριάς 34-36 – Αθήνα).

Εκτός από τις παρουσιάσεις διδακτικού υλικού από τους εκδοτικούς οίκους και τα γερμανόφωνα βιβλιοπωλεία, στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν και εισηγήσεις/παρουσιάσεις εκπαιδευτικών Γερμανικής Φιλολογίας της ιδιωτικής και της δημόσιας εκπαίδευσης. Όποια/όποιος συνάδελφος επιθυμεί να συμμετάσχει με εισήγηση/παρουσίαση μπορεί να αποστείλει την περίληψη της πρότασής του/της (έως 300 λέξεις) μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 με ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@deutsch.gr.

 

Για το Δ.Σ                                          Για το Δ.Σ.

της Π.Ε.ΚΑ.ΓΕ.Π.Ε.               του ΣΥ.ΚΑ.Γ.Ε. – DLV

Η Πρόεδρος                                    Ο Πρόεδρος

Στεφανία-Μπετίνα-Αλβίνα Τίλε        Πέτρος Παπαβασιλείου

deutsch.gr


 

Ένα σχόλιο

  1. Μάρθα Βασιλειάδη

    Μπράβο! Επιτέλους!

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...