Τελευταία Νέα

Τρίτη, 28/06/2022, 11:32


Home / Featured / Εν αναμονή καταιγισμού ενστάσεων από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Εν αναμονή καταιγισμού ενστάσεων από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Δημοσιεύτηκε: 1:22 μμ Ιούλιος 31st, 2015  


law

Οι τεράστιες αλλαγές που συντελέστηκαν στους πίνακες αναπληρωτών με την εφαρμογή της ρύθμισης του ανοίγματος από το 2012 και έπειτα έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στους αναπληρωτές. Ήδη ο Σύλλογος Αναπληρωτών Νηπιαγωγών  κινείται νομικά εναντίον της ρύθμισης του πρώην υπουργού Παιδείας ενώ ο νομικός σύμβουλος του Συλλόγου έχει προχωρήσει στη σύνταξη κειμένου το οποίο μπορούν καταθέσουν ως ένταση οι θιγόμενοι εκπαιδευτικοί στις οικείες Διευθύνσεις Α/Βάθμιας ή Β/Βάθμιας μετά τις 7/8/2015 και εντός της ορισθείσας προθεσμίας, στις οικείες Διευθύνσεις Α/Βάθμιας ή Β/Βάθμιας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Περισσότερες Ειδικότητες στα ΔΙΕΚ - Αυξημένες θέσεις για τους υποψήφιους

Εκπαιδευτικοί θα αιτούνται η Διοίκηση να διορθώσει την οριστική τους κατάταξή, χωρίς την εφαρμογή της αντισυνταγματικής διάταξης του άρθρου 5 του Ν. 4283/2014, (ΦΕΚ 189/Α΄/16-9-2014).

Το αρχείο μπορεί ο/η κάθε ενδιαφερόμενος/η να το εκτυπώσει και αφού το ενημερώσει με τα προσωπικά του στοιχεία, να το καταθέσει, εμπροθέσμως, λαμβάνοντας σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου.

Καλόγηρος Βασίλειος

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Αριθμός εισακτέων Στρατιωτικών Σχολών 2022 - Συμπληρωματική Προκήρυξη

news.gr


 

Ένα σχόλιο

  1. Τόσα χρόνια στην εκπαίδευση πρώτη φορά βλέπω κλάδο να διεκδικεί την εφαρμογή τόσο εξωφρενικών, καταφανώς λανθασμένων και καιροσκοπικών νόμων, όπως είναι η μη προσμέτρηση της προϋπηρεσίας του κοσμάκη. Άντε πείτε μας ποιες χρονιές δούλεψαν ακριβώς αυτοί που θέλετε να διορίσετε, να μετρήσουμε μόνο αυτή την προϋπηρεσία, να διοριστούν όσοι είναι να τελειώνουμε και να συνεχίσουμε οι υπόλοιποι τον αξιοκρατικό μας αγώνα. Οι συντεχνίες σπανίως έχουν τσίπα, αλλά το θράσος – ειδικά μιας μερίδας νηπιαγωγών που έχουν κατα καιρούς κινηθεί εναντίον άλλων κλάδων εκατέρωθεν της εκπαιδευτικής βαθμίδας – είναι συνήθως απύθμενο. Δεν περίμενα όμως να στραφούν και εις βάρος μερίδας συναδέλφων τους. Κλαδικές «συγκρούσεις» δυστυχώς στην εκπαίδευση έχουμε διάφορες, αλλά η δική τους επιθετικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Κρίμα γιατί υπήρξαν εποχές που αγωνιζόμασταν όλοι για το δίκαιο και όχι το προσωπικό μας συμφέρον.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα «eSchools» για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Το Ολοκληρωμένο Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με ...