Home / HEADER-NEWS / Νέα τροποποίηση χρονοδιαγράμματος για τους υποψήφιους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας

Νέα τροποποίηση χρονοδιαγράμματος για τους υποψήφιους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας

Δημοσιεύτηκε: 3:44 μμ Ιούνιος 4th, 2015  


kourakis-tasos

Σε συνέχεια των ανωτέρω σχετικών, το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας επιλογής διευθυντών και υποδιευθυντών σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τροποποιείται στα σημεία που αναφέρονται κατωτέρω, ως εξής:

Από 28/5/2015 έως 5/6/2015 Διαδικασία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας

Από 8/6/2015 έως και 9/62015 επιπλέον προθεσμία για κατάθεση δικαιολογητικών

Από 28/5/2015 έως 9/6/2015 Διαδικασία μοριοδότησης των υποψηφίων

10/6/2015 Ανακοίνωση των πινάκων υποψηφίων οι οποίοι πληρούν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής – Ανακοίνωση πινάκων των αντικειμενικών μορίων κατά φθίνουσα σειρά και ανά σχολική μονάδα.

Επισημαίνεται ότι στους πίνακες των αντικειμενικών μορίων θα συμπεριλαμβάνονται και οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής. Δίπλα από το όνομα του υποψηφίου θα αναγράφονται τα σχολεία που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τοποθέτηση κατά σειρά προτίμησης.

Από 11/6/2015 έως 15/6/2015 Κατάθεση ενστάσεων στην οικεία διεύθυνση τόσο για τους πίνακες υποψηφίων οι οποίοι πληρούν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής όσο και για τους πίνακες των αντικειμενικών μορίων – κοινοποίηση στις οικείες σχολικές μονάδες των πινάκων εκλογέων.

Κατά τα λοιπά ισχύει το χρονοδιάγραμμα ως έχει.

Για την ημέρα ψηφοφορίας της διαδικασίας επιλογής διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. (19-6-2015), καλούνται οι κατά τόπους Διευθυντές Εκπαίδευσης να καθορίσουν ώρες διεξαγωγής της ψηφοφορίας για όλες εκείνες τις σχολικές μονάδες, των οποίων μέλη του συλλόγου διδασκόντων εμπλέκονται σε διαδικασίες των Πανελλαδικών εξετάσεων, έτσι ώστε να καταστεί δυνατόν στα μέλη αυτά να συμμετάσχουν στην διαδικασία.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ

………………………………………………

Μέχρι αύριο αιτήσεις υποψηφιότητας Διευθυντών σχολείων στη Δευτεροβάθμια

Παράταση στην προθεσμία

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για πλήρωση θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατά δύο εργάσιμες ημέρες. Συνεπώς καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 5η Ιουνίου 2015.

Επισημαίνεται ότι ανάλογα παρατείνεται η διήμερη προθεσμία υποβολής των συμπληρωματικών της αίτησης δικαιολογητικών. η οποία λήγει στις 9/6/20105.

Σημειώνουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων Διευθυντών θα πραγματοποιηθούν στις 19 Ιουνίου οπότε και θα συνεδριάσουν οι σύλλογοι διδασκόντων. Την ίδια μέρα θα γίνει η σύνταξη του  πρακτικού εφορευτικής επιτροπής και η αποστολή των αποτελεσμάτων της μυστικής ψηφοφορίας στην Κεντρική Επιτροπή Εκλογών με ηλεκτρονικό τρόπο.

Σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου στις ς 23/6/2015 θα γίνει η καταχώρηση βαθμολογίας – Ολοκλήρωση και ανάρτηση πινάκων της τελικής βαθμολογίας των υποψηφίων στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης ενώ  από 23/6/2015 έως 25/6/2015 θα γίνει η κατάθεση ενστάσεων για τον τελικό πίνακα.

Τέλος στις 26-6-2015 θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση ενστάσεων – Πρόταση τοποθέτησης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων από το Διευρυμένο ΠΥΣΔΕ – Απόφαση τοποθέτησης Διευθυντών Σχολικών μονάδων Δ.Ε. από τον οικείο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Καλόγηρος Βασίλειος

news.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...