Home / HEADER-NEWS / ΕΟΠΠΕΠ – «Οδηγίες προς τους Υποψηφίους», για το Θεωρητικό και για το Πρακτικό Μέρος των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.

ΕΟΠΠΕΠ – «Οδηγίες προς τους Υποψηφίους», για το Θεωρητικό και για το Πρακτικό Μέρος των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.

Δημοσιεύτηκε: 7:30 μμ Ιούνιος 28th, 2015  


eoppep

«Οδηγίες προς τους Υποψηφίους», για το Θεωρητικό και για το Πρακτικό Μέρος των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. – 1ης περιόδου 2015.

Στις εν λόγω οδηγίες οι υποψήφιοι ενημερώνονται αναλυτικά για τον εξοπλισμό που θα πρέπει να έχουν μαζί τους κατά τη διενέργεια των Εξετάσεων.

Για να δείτε τις Οδηγίες πατήστε

.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΟΙΝΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι κατά την περίοδο διεξαγωγής των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. (1η εξεταστική περίοδος 2015), οι υπηρεσίες του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. δεν θα δέχονται κοινό για το χρονικό διάστημα από Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015 έως και Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015.
Οι ώρες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης θα είναι αποκλειστικά 11.00-13.00 τις ημέρες που αναγράφονται στον τηλεφωνικό κατάλογο του Οργανισμού.

Ειδικά τo Τμήμα Αδειοδότησης Δομών και η Υπηρεσία Πρωτοκόλλου θα δέχονται και θα εξυπηρετούν το κοινό τις ημέρες και ώρες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στη θεματική ενότητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης, κατ’ εξαίρεση οι υπηρεσίες του Οργανισμού θα δέχονται κοινό σε συγκεκριμένη ώρα κατόπιν τηλεφωνικής συννενοήσεως στο τηλ. 210 2709015.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...