Home / HEADER-NEWS / Δύο τα σενάρια για την κατάθεση του Πολυνομοσχεδίου. Πολλές παρατηρήσεις από την Επιτροπή Παιδείας

Δύο τα σενάρια για την κατάθεση του Πολυνομοσχεδίου. Πολλές παρατηρήσεις από την Επιτροπή Παιδείας

Δημοσιεύτηκε: 2:14 μμ Ιούνιος 10th, 2015  


ypep8-marousi-5

Πολύωρη ήταν συνεδρίαση των βουλευτών του τμήματος Παιδείας για το πολυνομοσχέδιο καθώς ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 23:00 το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr.

Οι παρατηρήσεις που κατατέθηκαν από τους συμμετέχοντες βουλευτές ήταν αρκετές σε όλους σχεδόν τους τομείς και ιδίως στα θέματα της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης.

Δεν είναι ακόμα σίγουρο για το πότε θα δοθεί σε διαβούλευση το πολυνομοσχέδιο του yπουργείου Παιδείας καθώς όπως ενημερωθήκαμε υπάρχουν δυο σενάρια.

Ένα εξ αυτών θέλει την κατάθεσή του έως το Σαββατοκύριακο, όπως άλλωστε ήταν και η ανακοίνωση του Υπουργείου σε εκπροσώπους της ΟΛΜΕ και άλλο ένα σενάριο θέλει την κατάθεσή του την επόμενη εβδομάδα αφού ενδέχεται να επέλθουν αλλαγές μετά και τις παρατηρήσεις που θα καταθέσουν οι βουλευτές.

Η εκπαιδευτική κοινότητα περιμένει εναγωνίως εδώ και μέρες το πολυνομοσχέδιο καθώς φέρνει αλλαγές σε θέματα που αφορούν μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς καθώς και σε ζητήματα που αφορούν την πανεπιστημιακή κοινότητα και τους φοιτητές.

Καλόγηρος Βασίλειος
newsbeast.gr

TO ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΔΩ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...