Home / HEADER-NEWS / Διατμηματικό Π.Μ.Σ. «Εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες, το Περιβάλλον και την Τεχνολογία»

Διατμηματικό Π.Μ.Σ. «Εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες, το Περιβάλλον και την Τεχνολογία»

Δημοσιεύτηκε: 12:30 πμ Ιούνιος 15th, 2015  


ptyxio

Το Παιδαγωγικά Τμήματα Νηπιαγωγών και Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας προκηρύσσουν το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες, το Περιβάλλον και την Τεχνολογία-Educational Sciences: Science, Environment and Technology in Education» για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Ο αριθμός των εισακτέων στο εν λόγω Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο σε δεκαοχτώ (18) άτομα.

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) παρέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης: «Εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες, το Περιβάλλον και την Τεχνολογία-Educational Sciences: Science, Environment and Technology in Education».

Αίτηση για υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλουν πτυχιούχοι ελληνικών πανεπιστημίων που προέρχονται από Παιδαγωγικά Τμήματα, Σχολές Θετικών Επιστημών, Πολυτεχνικές και Γεωπονικές Σχολές, καθώς και από αντίστοιχες  Σχολές ΤΕΙ. Επίσης, γίνονται δεκτές αιτήσεις από πτυχιούχους αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν και τελειόφοιτοι φοιτητές/τριες, αρκεί να προσκομίσουν τον τίτλο σπουδών σε εύλογο χρονικό διάστημα πριν τις εξετάσεις στην ξένη γλώσσα και στο γνωστικό αντικείμενο.

Για τη φοίτηση στο ΠΜΣ απαιτείται η καταβολή διδάκτρων, τα οποία ανέρχονται στο συνολικό ποσό των 2.100 ευρώ (700 ευρώ με την έναρξη κάθε εξαμήνου). Το ΠΜΣ ορίζει κάθε χρόνο 3 υποτροφίες μέσω διαδικασίας που θα υποδειχθεί.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...